Stonks go brrr | Easy ISK in Eve Online

Era o vreme cand Eve Online era cam singurul joc care imi manca timpul liber, si-am facut si mining si ratting, si plexing, si explo, si faction warfare, si market trading, si importing, si DEDs, si wormhole diving, si T6 Abyssals, dar singura chestie care ma tine inca aproape de jocul asta e partea de pvp. Mai stau in standing fleet sau mai intru in flote cand primesc ping-uri. Din cand in cand mai si pierd nave, ca deh, asa e in tenis Eve Online, pe care trebuie sa le inlocuiesc cumva. Si pentru asta imi trebuie bani.

In ultima vreme am facut un pic de ratting invartind un Ishtar prin anomalii si un pic de explorare cu Astero, dar majoritatea banilor mei erau pe un caracter din Jita, si dupa ce-am facut un pic de burnout de la market trading, m-am decis sa risc un pic si sa investesc intr-un fond de investitii (da, exista si d-astea) unde am investit nici mai mult nici mai putin de 29,813,498,600 ISK, echivalentul a 20 de actiuni in fondul de investitii DELTA apartinand unui tip pe nume Oz, autointitulat eve online market guru and spreadsheet nerd. Tipul e foarte space-rich, destept, de incredere, si e actual membru CSM, lucrand impreuna cu developerii Eve Online pentru propasirea jocului.

Eu am cumparat 20 de shares pe data de 2023.07.19 care valoreaza la momentul actual, daca ar fi sa retrag banii, mi-ar veni undeva la 31,824,229,860 ISK. Profitul la momentul actual este de 2,010,731,260 ISK, cam 500 mil de ISK pe luna, ceea ce e mai mult decat suficient avand in vedere ca nivelul meu de implicare e zero.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.