>Castiga cu MxHost

>
Prima data cand am avut ocazia sa aud de MxHost a fost cand un forum it&c pe care activam acum cativa ani buni a inceput sa fie foarte popular si hostul (gratuit) care il avea pana in acel moment, nu mai putea suporta traficul facut de utilizatorii mereu tot mai multi. A urmat o perioada de aproape o saptamana cand forumul a fost picat. Apoi, pe 5 decembrie 2005, am primit un mail in care mi se specifica noua adresa provizorie a forumului. URL-ul era un subdomeniu al mxhost.ro. In acea perioada incercam si eu sa-mi fac un site (de preferat gratuit) si cautam un host care sa fie cat mai avantajos din punct de vedere al serviciilor puse la dispozitie si-am fost incantat de ce oferea la acea vreme MxHost. Dupa ce am aflat de concursul pentru bloggeri le-am analizat din nou oferta si am fost incantat de preturi si facilitatile care le ofera serviciile de hosting, precum si de alte servicii gen inregistrare domenii, solutii de gazduire VPS, etc.
Daca o sa decid vreodata sa-mi cumpar un domeniu sau sa trec la host platit pentru blog probabil as face-o apeland la serviciile lor, pentru ca ma uit la forumul de care vorbeam mai devreme si nu tin minte sa fi avut probleme majore.
De ce am scris acest articol? Pentru a intra in concursul organizat de MxHost. Poate castig si eu un iPad. 🙂 Numarul meu de participare la concurs este 7242.

Latest Comments

  1. Mack 6 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.