Ce-ar fi daca?

Ce ar fi daca ti-as spune ca materia, nu exista, tot ce exista pe lumea asta e doar energie si informatie? Ce-ar fi daca ti-as spune ca TU esti energie si tot ce e in jurul tau e tot energie si singurul lucru care te diferentiaza de un copac sau o masina e faptul ca tu esti constient? Si daca as merge mai departe si ti-as spune ca faptul ca gandesti iti da o putere imensa asupra universului care te inconjoara? Probabil crezi ca vorbesc prostii religioase. Nu sunt genul. Vorbesc despre
The Secret
In principiu, filmul asta porneste de la premisa ca universul este un catalog din care orice individ poate obtine ce-si doreste folosind Legea Atractiei.
Din ce am vazut pana acum, cei care au vazut acest film, se impart in doua mari categorii. Cei sceptici, care considera totul o mare prostie, si cei care, cel putin pe moment, incep sa faca conexiuni intre intamplari din viata lor si principii sau intamplari explicate si prezentate in film.

Principiul e real? Functioneaza (macar) in cazul meu? Stiu doar eu si cativa prieteni despre reactia mea si cum m-a afectat vizonarea filmului. N-am sa spun acum ce si cum. Va invit sa-l vedeti si sa reveniti cu un comentariu la acest articol.
Smile and remember, life is bliss. 馃檪

Latest Comments

  1. taz 26 octombrie 2010
  2. Bianca Matei 26 februarie 2011
  3. Mack 26 februarie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.