Iti place sub papuc?

Intamplarea face ca unele chestii din ultima vreme sa ma faca sa scriu articolul asta pentru aia care (probabil pentru linistea lor sufleteasca) nu recunosc ca-s legati de calorifer in relatiile care le au.

Fete tinute sub papuc nu prea cunosc, iar alea care le cunosc isi merita si-si accepta soarta cu varf si indesat, asa ca ma adresez in exclusivitate sexului tare:


Cum iti dai seama ca esti tinut sub papuc?

  • Daca obisnuiai sa bei o bere (bine, 4-5 beri si-o tequila mica) cu prietenii vineri seara si sa discutati despre masini, tehnologie, politica, sport, muzica, filme, femei goale si alte nimicuri iar acum cand suna telefonul, invariabil spui ca nu poti sa iesi pentru ca diferite motive.
  • Daca obisnuiesti sa dai raportul prietenei din ora in ora cu ce faci, cat faci, cu cine faci si media duratei apelurilor depaseste 5 minute.
  • Daca ti-au disparut din contul de Facebook si din telefon fostele si posibilele viitoare sau sunt trecute cu nume de baieti.
  • Daca trebuie sa minti frecvent despre locatia unde te afli, persoanele din jurul tau stiind ca daca n-o faci vei avea de dat explicatii.
  • Daca ai doua conturi de Y!Messenger, unul oficial pe care avatarul e o poza cu voi doi iar in celalalt e populat numai cu fete.
  • Daca frecvent iti verifica telefonul, contul de Facebook, mesajele de orice fel.
  • Daca ti-a cerut sa faceti schimb de parole la mail.

Si nu-i bine deloc. Oricat de ghebos ar fi amorul dintre voi si oricat de virgina (e argumentul suprem, daca a fost cazul) ar fi fost ea cand v-ati luat, asta nu-i motiv ca sa-ti taie toate legaturile cu exteriorul si centrele universurilor voastre, ca sa zic asa, sa coincida. Sa coincida si tu sa fii un apendice a dorintelor si mofturilor ei. O fi ideal pentru ea, o fi poetic, da-n acelasi timp e bolnav si anormal.

Fiind vorba de sentimente nu se poate vorbi de un echilibru procentual dintre incredere si atasament.

Fiecare trebuie sa-si gaseasca propriul echilibru iar daca fata e obsedata de ganduri ca „Oare se gandeste la mine? Daca ma inseala? De ce nu mi-a raspuns la telefon? Cine-i fufa?” ceva nu merge bine din start.

Exceptand binenteles situatia cand tu esti un curvar si un betivan notoriu iar ea saraca (care iar nu inteleg de ce nu isi ia talpasita) e pe deplin indreptatita sa se gandeasca la tot ce-i mai rau.

Dar cand face asta fara ca tu sa-i dai motive, gandeste-te bine daca esti intradevar fericit si multumit de situatie. De acolo, de sub papuc.

Latest Comments

  1. octi 9 martie 2012
  2. lady bug 27 martie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.