>FII Competition – Concurs national de informatica la Iasi

>

Eu n-am facut inca o facultate. Nu ca n-as fi (fost) in stare, dar m-am angajat imediat ce-am terminat liceul si acum ideea de a face o facultate random la frecventa redusa de dragul a avea o hartie la mana nu ma incanta deloc. As putea s-o fac dar de diplome chiar nu duc lipsa. Insa cand o sa am timp si bani as vrea in mod deosebit sa fac Informatica, la UAIC.

Asta-i lucrul care m-a determinat sa raspund afirmativ cand Valentin Vrinceanu, PR la Asociatia Studentilor Informaticieni Ieseni m-a rugat sa promovez FII Competition, concursul national de informatica ajuns in acest an la editia cu numarul 4.
Concursul este organizat de Facultatea de Informatică Iași și Asociația Studenților Informaticieni Ieșeni, sub egida Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași ce se va desfasura in perioada martie-iunie 2012.

Unul din aspectele de laudat ale acestei initiative este faptul ca participarea este gratuita insa scopul este de a stimula si recompensa (la editia din 2011 premiile au insumat 4000 euro) pe cei mai valorosi participanti care se pot afirma in unul din cele patru sectiuni:

  • Tehnologii Web
  • Algoritmică şi Programare
  • Securitatea Informaţiei
  • Artă Digitală

Acoperirea unui spectru atat de larg de domenii IT ofera sansa participarii unei arii extinse de elevi şi studenţi ce vor putea astfel să-şi dezvolte şi să-şi dovedească abilităţile necesare ieşirii din anonimat şi accesul spre angajatori de top.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.