Dorinte de Craciun

Pentru mine, nu Sf.Nicolae marcheaza inceputul sarbatorilor de iarna. Cand eram mic, eram destul de cuminte incat sa gasesc in ghetute ceva bun, insa adevaratele sarbatori incepeau cu cu cateva zile inainte de Craciun, cand mama se apuca de facut bunatati si afara ningea ca in povesti.

Si in ultimii 3 ani, sarbatorile au insemnat si clipe de neuitat cu o persoana care mi-a fost foarte draga.

N-am fost niciodata agitat dupa cadouri, pentru mine sarbatorile inseamna in primul rand o senzatie aparte, o atmosfera deosebita, insa am observat ca in ultima vreme, daca imi exprim dorintele, cumva, universul mi le indeplineste.
De fapt, eu mi le indeplinesc.

Si pentru ca acum sunt oarecum departe de wishboard-ul care-i prins de usa unde-mi tot lipesc eu sticky notes cu dorinte, m-am gandit sa-mi notez cateva dorinte in plus aici ca sa nu le uit:

 • Aparat foto Sony, de preferat un DSLR ca sa-mi pot pune in valoare talentul de fotograf.
 • O tableta cu Android, de exemplu Galaxy Tab, de la Samsung.
 • O replica de „plate carrier” ca asta de aici, dar de preferat sa fie pe ACUPAT.
 • Un procesor dual-core, inca 2Gb de ram si o placa grafica GeForce pe care sa-mi mearga Medal of Honor, Black Ops si Crysis 2 fara probleme.
 • O baterie noua pentru HK G36c-ul meu.
 • ACUPAT Combat Shirt (stiu deja de unde sa iau)

Pentru cei care ma cunosc si le-a trecut prin cap ca sa-mi faca cadou vre-o chestie de pe lista, va spun ca in mod intentionat am pus numai chestii d-astea scumpe ca sa va iau gandul.

De fapt, ce-mi doresc cel mai mult, este de fapt sa fiu liber, si cand zic liber ma refer la liber din serviciu, ca n-am facut nimic sa ajung pe la puscarie. Si sa-mi petrec sarbatorile inconjurat de prieteni intr-o atmosfera de distractie si voie buna. Asta e mai important ca orice DSLR sau combat shirt.

Latest Comments

 1. BLUE_HURT 11 decembrie 2010
 2. Mack 11 decembrie 2010
 3. Anonymous 11 decembrie 2010
 4. Mack 11 decembrie 2010
 5. Virgil Adumitroae 2 decembrie 2011
 6. Macku 3 decembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.