N-am gasit viata pe alte planete. Nu inca.

Pe 1 decembrie, printre nenumaratele stiri desprea Ziua Nationala, s-a strecurat cumva si cea despre nemaipomenita conferinta de presa a NASA de pe data de 2 decembrie, cand mai multi oameni de stiinta, majoritatea certatori in domeniul astrobilogiei (sau exobilogiei, ca tot aia e), vor prezenta o descoperire care va revolutiona tot ceea ce stim despre viata extraterestra.

Pe scurt o stire bomba. Daca ieri citeai ce scrie prin ziarele online, te gandeai inevitabil ca Independence Day, Contact si E.T. nu au fost simple filme ci si niste metode de a ne obisnui cu un eventual contact cu o alta forma de viata. Lumea nu se gandeste insa ca baietii de la NASA sunt niste entuziasti, care se agita pentru fiecare descoperire facuta.
Pe scurt, stirea bomba a devenit o pocnitoare.
Da, s-a gasit viata, mai exact o amarata de bacterie intr-un lac din California care e capabila sa supravietuiasca in arsenic, o substanta toxica numai buna de pus capat zilelor unui organism normal.
Deci, alarma falsa, puteti sa dormiti linistit, fara grija ca extraterstrii v-ar putea fura vacile si curentul, sau ca v-ar strica recoltele de porumb cu cercurile lor ciudate…Pana una alta, cautarea continuua. Si daca, totusi, ai ramas ingrijorat, ai face bine sa citesti acest ghid:

Latest Comments

  1. Mack 3 decembrie 2010
  2. ripaila 4 decembrie 2010
  3. pierdutaprintreranduri 4 decembrie 2010
  4. Mack 4 decembrie 2010
  5. pierdutaprintreranduri 4 decembrie 2010
  6. Mack 4 decembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.