Cum sa fii politicos in social networking

Prin iulie, am decis sa renunt pe acest blog la necesitatea de a avea un cont pentru a scrie un comentariu, si la capcha. Si intr-un articol din aceiasi perioada imi exprimam rugamintea de a folosi PENULTIMA optiune, cea cu Nume/Adresa url. Am crezut ca voi fi inteles, insa comentarii anonime au continuat sa apara. Apoi, am facut in asa fel incat sa scrie deasupra casutei de introducere comentariu, indemnul urmator:

Pentru a comenta folositi va rog PENULTIMA optiune, cea cu Nume/Adresa url. Daca mai vad comentarii semnate Anonim in care nu ma injurati ma crizez 馃檪 Multumesc pentru intelegere.

Nimic nu s-a schimbat. Inca mai primesc comentarii anonime.

Chiar este asa de greu sa fii politicos in social networking? Adica, daca in real-life, cand te intalnesti cu o persoana faci cunostinta politicos, de ce n-ai face-o si pe internet? Pot sa inteleg oarecum nevoia de a injura sub protectia anonimatului, dar nu inteleg de ce te ascunzi cand iti exprimi un simplu punct de vedere. Mi-ar placea ca sa stiu cat de cat cu cine stau de vorba. Si asta e doar un aspect.
Faptul ca scrii intr-o limba romana e de apreciat. Pentru o persoana ascunsa de un nume, faptul ca stii sa te exprimi coerent si fara prostii de prescurtari de pe vremea cand mIRC-ul inca era la putere te prezinta intr-o lumina pozitiva in ochii mei. Adica, hai sa fim seriosi, pe Twitter esti limitat la 140 de caractere si nu vezi pe nimeni cu „k” in loc de „ca”.
Toate astea sunt un minim acceptat. Ai putea sa faci mai mult pentru a fi politicos pe internet? Si daca da, ce?

Latest Comments

  1. Mihaela Popa 7 ianuarie 2011
  2. blue_hurt 7 ianuarie 2011
  3. Mack 7 ianuarie 2011
  4. blue_hurt 8 ianuarie 2011
  5. Nume 11 ianuarie 2011
  6. Nume 11 ianuarie 2011
  7. Mack 11 ianuarie 2011
  8. Nume 11 ianuarie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.