Cand n-ai bani de smartphone

Eu de cand am descoperit Android OS nu prea mai vreau sa aud de altceva, dar asa cum unul din prietenii mei a avut un telefon cu Android si-a zis ca nu-i pentru el, inteleg ca exista si oameni care ar dori altceva in materie de telefoane mobile. Si cand n-ai bani de smarthphone, exista alternative gen Samsung C3222 Ch@t, un telefon mobil oarecum old-style (a se citi „cu butoane„) destinat posesorilor de 2 cartele care vor sa scape de povara de a cara dupa ei 2 telefoane.

Am avut si eu o perioada 2 telefoane si mai aveam nevoie si de o curea rezistenta sa nu-mi cada pantalonii. Not cool. Cu alte cuvinte telefonul e dual-sim, si nu e vreo chinezarie oarecare: e Samsung, deci ecran TFT de calitate, are tastaura qwerty si optical trackpad, are aplicatii pentru Yahoo, Twitter, Flickr, push email, pe scurt tot ce-ti trebuie ca sa fii in contact cu lumea.

Sau, daca preferati un telefon simplu dar cu ecran d-ala care se gadila reactioneaza cand il atingi cu degetul ar fi Samsung S3370 Corby 3G, o varianta imbunatatita a primului Corby. Screen touch, ecrane de start multiple, aplicatii pentru retele de socializare, toate bunatatile la moda de pe telefoane mai scumpe.
Amandoua la un pret decent, pe www.evomag.ro , numai bune pentru cazurile cand iti transformi iPhone-ul intr-o caramida, incercand si esuand un jailbreak, si n-ai bani de unul nou.

Latest Comments

  1. Roxy's blog 21 martie 2011
  2. Mack 21 martie 2011
  3. Aurel Dragut 26 martie 2011
  4. Mack 26 martie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.