Care-i din Iasi si se baga la un Ingress?

You have downloaded what you believe to be a game, but is not. Cam asa incepe Ingress.

Ingress聽este un joc video聽multiplayer online bazat pe realitatea augumentata. Daca in propozitia precedenta v-am bagat in ceata, stati linistiti ca va explic imediat. Jocul functioneaza pe terminalele Android OS, dar se afla inca in stadiu beta si functioneaza pe baza de invitatie.

Va puteti inscrie pe aceasta pagina, mie mi-a trebuit cam doua saptamani ca sa-mi activeze contul, si recomand sa folositi contul Google cu care v-ati activat telefonul.

O data intrat in joc, sunteti informati despre existenta asa numitei materii exotice (XM) care se infiltreaza prin Portaluri in lumea noastra si despre prezenta a doua factiuni care incearca sa puna stapanire pe cat聽mai multe Mind Units (persoane dintr-o anumita arie). Chestia e ca nu prea se poate juca din confortul sufrageriei, trebuie sa va deplasati fizic in lumea reala pentru a colecta XM, pentru a cuceri Portaluri si a le uni sau聽pentru a acoperi zone. Eu am fost acceptat in beta aseara si pentru ca acum scriu din creierul muntilor, ca sa strang niste XM trebuia sa dau piept cu fructele de padure, ceea ce n-am facut, din motive lesne de inteles.

Eu joc de partea rezistentei, care se baga cu mine in echipa?

PS: Cand zic fructe de padure ma refer la ursi, lupi, vulpi, veverite, etc…

Latest Comments

  1. acsel 18 decembrie 2012
    • Mack 20 decembrie 2012
  2. Alex 11 ianuarie 2013
    • Mack 11 ianuarie 2013
  3. Alex 11 ianuarie 2013
  4. Alex 12 ianuarie 2013

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.