Sonerii pentru copii

Cica tinerii aud mai bine. Adica ar fi vorba de receptionarea unui spectru mai larg de frecvente de catre adolescenti, mai ales in domeniul ultrasunetelor, lucru de care nu se pot lauda si adultii. De ce duce la vale capacitatea asta de a receptiona sunetele inalte, nu stiu. Adica, sa fiu sincer, am eu o teorie despre sugari cu scutecele murdare, dar se aplica doar la tatici si mamici, asadar trebuie sa aprofundez domeniul.
Ultima chestie care am vazut-o legata de capacitatea asta a tinerilor, e legata de serviciile alea de trimiti un mesaj sms cu nu stiu care cod la un numar de 4 cifre, esti taxat cu o caruta de centi, si in schimb primesti o sonerie. Ei bine, afacerile de genul asta nu prea mai dau randament, ca majoritatea telefoanelor au acum capacitate de stocare mare, si toata lumea poate sa-si puna muzica pe telefon, asa ca o minte luminata s-a gandit la ceva cu adevarat inovator:
Soneria care o poti auzi doar tu si prietenii tai. Nu mama, nu tata, nu bunica. Eventual fratii si surorile mai mici.
Desi pare o idee buna, eu zic ca ala care o sa le vanda o sa primeasca multe plangeri. De ce?

  • Telefoanele n-au cine stie ce fidelitate la redarea ultrasunetelor. 
  • Nu toti copchii sunt capabili sa auda ultrasunetele alea.
  • Sunt si adulti care aud ultrasunetele.
  • Daca ai caine in casa, s-ar putea s-o ia razna cand iti suna telefonul si sa te trezesti cu o muscatura de toata frumusetea.

Deci, 4 (patru) argumente impotriva soneriei care n-o aude tactu’, ai nota doi, stai jos.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.