Narcis Iustin Ianau, o soprana masculina

De prin 2007 nu prea am avut acces la televizor. Sa nu cumva sa credeti ca ii duc lipsa. Departe de mine gandul asta, m-am consolat cu internet de mare viteza, si daca voiam sa vad un film, il trageam de pe internet, muzica ascultam online, si stiri, ei bine cu stirile nu prea ma omor, si asa sunt cam de proasta calitate, si nu ma intereseaza cu cine si-a mai tras-o nu stiu care fotbalist sau pe cine a mai ucis Vasile G, dupa ce-a consumat 3 litri de alcool industrial marca Adio-Mama la barul din sat.

Si mai sunt si emisiunile care fac furori de cativa ani… M-am uitat la doua editii Surprize-Surprize si m-am plictisit maxim. M-am uitat la primul BigBrother, asta chiar l-am urmarit. De atunci, am o parere foarte proasta despre acest gen de emisiuni, care indobitocesc poporul roman. Mai bine s-ar uita la Discovery, dar pentru multi e mult mai amuzant sa te uiti la Nora pentru mama sau Acces Direct.
Ultima gaselnita e Romanii au talent. Nu m-a interesat subiectul, m-am uitat si eu la 2 emisiuni doar pentru ca se uita colegul de apartament si tot imi atragea atentia la cate unul penibil, dar nu l-am vazut pe Narcis Iustin Ianau. Stiam de el, de pe Twitter, dar nu-l vazusem.

Asta, pana aseara, cand un prieten m-a pus in fata laptopului si-a dat play la filmuletul de pe Youtube.
Daca te apuci sa cauti pe Google „Narcis Iustin Ianau” o sa gasesti numai titluri d-alea gen: „vocea uimitoare”, „talentul care a uimit Romania”. Nu zic nimic despre faptul ca inca-i tanar si poate (Doamne-ajuta!) o sa vina si ziua cand testosteronul din testicule (care cel putin pe moment nu pare sa le posede, dar ii acord prezumtia de nevinovatie) o sa-i cauzeze niste schimbari fiziologice, de-o sa-i creasca par pe piept sau o sa-i ingroase vocea. Sa zicem ca o sa ramana cu vocea care o are acum si trecerea timpului n-o sa-i stirbeasca din talent. Eu zic ca cel mai bun lucru pentru el, ca sa aiba o cariera de succes in acest domeniu trebuie sa faca doar doua chestii. Radicale, ce sa zic, dar altfel nu vad cum.

 • In primul rand trebuie sa se ingrase. Sa se ingrase bine, nu 10 kile, acolo…sa treaca lejer de 120 kile ar fi ideal.
 • In al doilea rand, sa faca schimbare de sex.

Ati vazut voi pana acum soprana care sa nu fie femeie grasa pana acum? El (inca) nu se incadreaza in tipar, si asta o sa-l coste mult daca nu ia masuri. Doar nu degeaba si-a luat bataie pana acum – oamenii sunt foarte rai cand e vorba de chestii ciudate, care ies tare din peisaj. Asta-i doar parerea mea umila, a unui tip care are tendinta de a pocni babele care chiuie cu voci stridente pe la nunti.

Latest Comments

 1. barba 6 martie 2011
 2. Mack 6 martie 2011
 3. Cealaltă Ancuţă 10 martie 2011
 4. Mack 10 martie 2011
 5. Cealaltă Ancuţă 17 martie 2011
 6. Mack 17 martie 2011
 7. Lorelei 1 aprilie 2011
 8. Mack 3 aprilie 2011
 9. Lee Loo 9 aprilie 2011
 10. Mack 10 aprilie 2011
 11. Anonymous 5 mai 2011
 12. Mack 6 mai 2011
 13. Unsoferdetir 19 ianuarie 2012
 14. Macku 21 ianuarie 2012
 15. Lucia 16 ianuarie 2021

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.