Orange taxeaza cu tarife de ev mediu.

Pustanii cu iPhone din ziua de azi nici nu-si aduc aminte de diALOg, de vremurile cand un abonament fara minute costa cat unul business, acum. De-a lungul timpului am trecut de la cartela cu unitati de comunicatie si Ericsson GA628, la abonament cu optiuni de date nelimitate si de mare viteza pe SGS.

Si nu zic ca platesc prea mult pentru onoarea si aroganta de a dispune de un abonament telefonic (care am inteles ca-i lux prin tari mai cilivizate, ca Franta de exemplu), nu spun ca as iesi mult mai bine la cartela PrePay, nu zic ca dupa aproape 10 ani de cotizat la Orange, poate as merita ceva mai mult decat 20 minute aniversare. Nu zic nimic, ma autoprostesc cu gandul ca ma scot cumva cu telefoanele la fidelizare. De exemplu, anul trecut mi-am luat Samsung Galaxy S cu 160 de lei, banu’ jos. E drept, am avut si niste puncte ThankYou, am prins si vreo doua reduceri in magazinul online, in fine, nu despre asta vroiam sa vorbesc.

Eu nu prea ma uit la 415 sa vad cat si ce consum, ce-i drept mi-am propus de vreo doua ori dar nu m-am putut tine de cuvant, asa ca in fiecare luna, la salariu, ma prezint la Orange Shop si decartez. Cateodata plec cu o fata de pokerface, dar am patit si contrariul. A fost o vreme cand vorbeam foarte mult si faceam cost suplimentar ca mi se terminau minutele, altadata trimiteam foarte multe mesaje si-am fost nevoit sa-mi pun si o optiune cu mesaje, iar ultima belea care am patit-o a fost cu internetul.

Eu ma dau pe netul mobil inca de pe vremea cand se chema wap, si tarifele pentru internet erau ori inexistente ori exorbitante si m-am trezit de curand ca abonamentul meu mirific avea activate optiunile My Smartphone (10Euro pentru 500MB), Internet pe Mobil 4 (5 euro pentru 100MB) si Wap Unlimited (naiba stie cat mai costa si asta) de pe vremea cand bunica era fata. Trecand peste faptul ca prima si cea de-a doua optiune nu pot fi activate simultan (mi-a zis unu’ foarte contrariat de la Orange) iar wap nu mai folosesc nici patagonezii, le-am dat un telefon celor de la serviciul clienti si i-am rugat sa-mi inchida toate optiunile in afara de My Smartphone. Nu ca m-ar fi deranjat 100MB de trafic in plus ci pentru ca atunci cand se termina, (si se termina, ca Android OS n-are nici o valoare daca nu-i conectat la internet) nu ma taxa cu tarifele anului de gratie 2012. Nuuuu, cum sa faca Orange ceva de bun simt, si sa ma taxeze cu tarifele ultimei optiuni adaugate abonamentului? Nici vorba de asa ceva, Orange taxeaza cu tarife de ev mediu, gen megabyte-u’ si euroiul.

Si apelul dat la serviciul clienti n-a fost de ajuns, a trebuit sa mai platesc o factura incorecta din punct de vedere m0ral, si sa-mi modific abonamentul direct la Orange Shop. Acum chiar n-au ce sa-mi mai faca, am 1500 de minute, 1500 de mesaje si trafic nelimitat de internet. Take that!

Latest Comments

  1. rembo 15 iunie 2012
    • Mack 17 august 2012
  2. Tzintzin 15 iunie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.