Mituri urbane

Pentru ca un cunoscut de-al meu face curatenie si vroia sa renunte la o groaza de chestii printre care si o masina de cusut Singer (care arata foarte bine) am convins-o sa nu o arunce, pentru ca stiam eu din auzite ca masinile astea de cusut sunt foarte scumpe. Dupa cateva sapaturi, am aflat ca de fapt toata treaba este un mit urban si mi-am dat seama ca avem si noi, ca popor miturile noastre…

Masinile de cusut Singer costa o avere.
Unele masini de cusut Singer se zice ca ar costa zeci de mii de dolari din cauza componentelor din platina sau a conturilor bancare din Elvetia pe care le-ar avea unele modele stantate, conturi pline cu bani de-ai evreilor de pe timpul celui de-al doilea razboi mondital. Pret real, pentru colectionari, intre 200 si 500 de lei, in functie de vechime, stare de functionare, etc…
Statut: Myth Busted

Toate unitatile militare sunt bantuite de mirese.
Din propria mea experienta pot spune ca n-am vazut niciodata vreo fantoma, ce sa mai zic de una imbracata in rochie de mireasa.
Statut – Myth Busted

In Vaslui, in centrul orasului este o fantana cu coarba, model ca la sate.
Pe langa poeziile-glume „gen” „Apa nu-i, caldura nu-i, sa-mi bag p*** el Vaslui” umbla vorba ca in centrul orasului, unde in cel mai bun caz ar trebui sa fie o fantana arteziana, se afla un put cu galeata si lant.
Statut: Neconfirmat

Gangul ghinionist pentru studenti din Iasi.
In Iasi, cum urci bulevardul Carol I (cunoscut mai bine ca bulevardul Copou) se afla pe partea stanga cum urci dinspre Fundatie, un gang care se pare ca aduce ghinion studentilor. Cei care trec prin gang se spune ca raman cu restante.
Statut: Neconfirmat

Stema nationala si „flacara violet”
Actuala administratie prezidentiala a schimbat culoarea de fundal pentru stema nationala pentru a beneficia de anumite influente…magice.
Status: Neconfirmat

Chinezii sunt un real ajutor in starpirea cainilor bagabonzi.
Umbla vorba ca de cand asiaticii lucreaza la proiectul Pallas din Iasi, cainii fara stapan care erau omniprezenti in zona, au inceput sa dispara, in acest moment fiind o specie pe care de disparitie.
Statut: Neconfirmat

Flacara care n-o sa se stinga niciodata.
In fata la UMF Grigore T Popa din Iasi arde o flacara care o sa se stinga doar in ziua cand de pe bancile facultatii va iesi o fata virgina.
Status: Confirmat

Daca mai stiti, puteti sa le lasati intr-un comentariu, si eu le voi adauga acestui articol 馃檪

Latest Comments

  1. Cristi Mirt 25 iulie 2011
  2. blue_hurt 27 iulie 2011
  3. taz 27 iulie 2011
  4. Mack 27 iulie 2011
  5. GV 21 aprilie 2012
    • Mack 23 aprilie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.