Leac pentru mahmureala

Incep sa scriu aceste randuri din calitatea mea de consumator ocazional de bere, vin, votca, tequila si wiskey. Le enumar pentru ca doar bauturi d-astea consum (ma feresc ca de naiba de coniac, rom, lichior, indiferent de marca), si nu toate o data, maxim in combinatii de cate doua.

Stilul meu de baut alcool se rezuma la mentinerea unei anumite stari „de bine” si rareori intrec limita. Oricum, sunt genul prietenos si pacifist, nu fac scandal ca altii, si chiar daca beau un pic mai mult, ramanem prieteni.

E clar ca buna ziua ca mahmureala de a doua zi m-a lovit si pe mine, de mai multe ori, nu? Insa, eu baiat destept, am testat tot felul de solutii care sa ma faca sa ma simt macar acceptabil daca nu bine.

Desi pot intra in detalii de metabolism, biochimie si farmece babesti am sa trec peste si-o sa va dau 2 sfaturi:

 1. Exact inainte de a te baga in pat, ia o lingurita de sare in gura si bea apa pana se topeste toata sarea si-ti ajunge in stomac. (Nu merge tot timpul, dar daca poti s-o faci iti vei multumi singur dimineata)
 2. Imediat dupa ce te-ai trezit, primul lucru care trebuie sa-l faci este sa bei un Gatorade.

Nu fac neaparat reclama la Gatorade, cred ca acelasi efect ar avea si niste saruri de rehidratare orala, insa stiu din proprie experienta ca se gasesc mult mai greu ca sucul cu electroliti. De fiecare data cand aud electroliti ma gandesc la acidul din bateriile auto, nu stiu de ce…

Metoda e confirmata pana acum de mine si de un prieten de-al meu, asa ca e oarecum in teste, mai astept pareri, insa parerea mea e ca Gatorade n-a fost facut pentru atleti, cum zice in reclama, ci pentru betivani de succes.

Latest Comments

 1. acsel 10 august 2011
 2. octi 10 august 2011
 3. Anonymous 10 august 2011
 4. barba 11 august 2011
 5. cineva1 11 august 2011
 6. Mack 11 august 2011
 7. taz 13 august 2011
 8. Mack 14 august 2011
 9. Drago 18 august 2011
 10. Macku 19 august 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.