Mai este doar interviul!

Eram si eu intr-o buna zi prin Sibiu (apropo, tre sa va arat niste poze care le-am facut pe-acolo, e superb orasul) si cum stateam si eu linistit pe o banca, deoadata zuuum, primesc notificare de mentiune pe twitter.

Dupa cum se poate vedea si in imaginea alaturata, Acsel (caruia tin sa-i multumesc) mi-a dat pontul pentru un concurs in urma caruia as putea face parte dintr-o echipa de promovare online a telefoanelor mobile de la Samsung.
Daca eram acasa era o treaba, aveam toate uneltele necesare crearii unui clip cu care sa particip, dar fiind plecat cu serviciul mi-a fost foarte greu.
Intr-o seara am rugat un prieten sa ma filmeze prin centrul Sibiului, cu telefonul propriu, cautand o zona in care sa ma si vad, dar sa mi se auda si vocea tinand cont de faptul ca era intuneric si batea si vantul.

A doua zi, cu materialul brut pregatit, m-am pus pe cautat ceva cu care sa fac editare video, pana la urma gasind un laptop cu Windows XP (cele cu Windows 7 nu au preinstalat Movie Maker) si conectat la internet cu ajutorul unui stick de la RDS (cu viteza limitata) m-am apucat de treaba. Clipul realizat de mine a obtinut vreo 34 de voturi si am trecut astfel la faza urmatoare care consta intr-un interviu in care sa-i conving pe cei de la Samsung ca merit sa fac parte din echipa. Criteriile sunt:

a. Consumator open-minded, tanar si receptiv in fata inovatiilor tehnologice. Candidatul nu este un blogger consacrat si cu nivel de popularitate foarte mare, sau un senior in domeniul online din Romania, ci un fan al brandului, cu pasiuni si experienta relevanta in jurul thenologiei informatiei si industriei mobile.
b. Tech knowledge (40%)
– Are cunostinte despre tehnologie, in special cea mobila
– Este familiarizat cu trenduri, discutii si concepte legate de tehnologie si telefonie mobile
c. Capabilitati de socializare online (30%)
– Utilizeaza frecvent si este pasionat de retele sociale, bloguri, forumuri si comunitati online
– Detine conturi pe retele sociale importante in Romania si/sau detine un blog personal/website
– Urmareste activitatea Samsung in social media
d. Quality content making (20%)
– Capacitate de dezvoltate de continut video (la nivel amator)
– Talent descriptiv si usurinta , corectitudine si logica in dezvoltarea de continut text
e. Samsung favorability (10%)
– Cunoscator al produselor Samsung si al punctelor de diferentiere pe piata ale acestora
– Utilizator de produse Samsung Mobile
f. Optional, cunoasterea cat mai buna a limbii engleze si inclinatiile artistice – design, creativitate, etc- pot fi puncte de diferentiere pentru candidat.

Ma incadrez, ce parere aveti?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.