Habar n-am sa vorbesc despre blogul meu.

Dupa o zi plina de alergatura prin oras, in seara asta stateam si eu ca tot omul, satul de cei patru pereti, pe o banca in parc cu un prieten, ocazie cu care am mai cunoscut cateva persoane. Iar eu, conectat ca de obicei, tot mai citeam un mail, mai un tweet, o treaba, o maslina, pana una dintre persoane m-a observat si trebuit (nu ca era neaparat, dar mie tare imi mai place) sa dau explicatii despre ce activitati desfasor eu cu telefonul din dotare. Si m-apuc sa spun ca am cont pe Twitter, ca am blog, etc.

Numai ca persoana care m-a descusut, m-a pus intr-o situatie naspa, si nu din cauza ei, problema fiind exclusiv a mea:

Habar n-am cum sa-mi prezint idioteniile care le debitez aici, si nu numai ca nu stiu, dar am si o oarecare jena sa vorbesc despre acest blog pe care scriu. Si nu de jena ca l-am lasat de paragina, ca de scris, scriu, ce-i drept mai putin ca in iarna, ca nu degeaba ma intreaba lumea daca sunt in vacanta. Eu ma simt destul de orgolios, de felul meu, si modestia e pentru mine o chestie uneori impusa, insa in seara asta, chiar m-am simtit ciudat, de parca as scrie aici numai despre pornaciuni, despre Bote, sau manelisti celebri. Ceea ce, clar din cate imi aduc eu aminte, nu-i cazul.

Asa ca daca ajungeti sa cititi articolul asta, nu va rog, dar as aprecia cate un comentariu in care sa-mi spuneti cum le-ati zice altora despre blogul meu. Cum l-ati prezenta, ca eu am realizat ca sunt total pe langa?

Latest Comments

  1. acsel 19 mai 2011
  2. Mack 19 mai 2011
  3. Cipri.S 19 mai 2011
  4. Clax 20 mai 2011
  5. Mack 22 mai 2011
  6. Anonymous 25 mai 2011
  7. Mack 25 mai 2011
  8. blue_hurt 25 mai 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.