De ce imi place femeia


Dupa ce am citit articolul asta mi-a venit chef sa scriu si eu unul pe tema asta…Si dupa ce am scris primele 5 randuri m-am razgandit si-am sters totul si m-am apucat sa scriu exact opusul.
De ce imi place femeia…(si cand zic ca imi place sa nu credeti ca imi plac toate, sau daca imi place o anumita chestie la vreo femeie, gata, sunt inebunit dupa ea. Daca m-apucam sa scriu articolul despre care vorbeam mai sus, eram sigur catalogat ca misogin, hehe)

Imi plac femeia pentru ca poarta „toace”, fuste scurte si pantaloni scurti. Imi place cand se trezeste dimineata si e ciufulita rau si nemachiata dar arata criminal cand se duce la baie in tricoul meu care abia ii acopera fundul. Imi place cand se cuibareste in bratele mele. Imi place cand nu comenteaza daca ma duc saptamanal la o bere cu prietenii. Imi place cand danseaza cu mine si nu-i pasa de ce se mai intampla in club. Imi place cand are incredere in mine si stie ca n-as insela-o pentru ca ea imi da tot ce-mi trebuie. Imi place ca-i inalta. Imi place ca isi aduce aminte mai des de momentele frumoase decat de cele naspa. Imi place ca e frumoasa. Imi place ca nu vrea sa ma supere. Imi place pentru ca stie sa ma impace dupa o cearta. Imi place cum face sex. Imi place ca nu-i materialista. Imi place ca ar renunta la tot pentru a fi cu mine. Imi place ca-i bruneta. Imi place ca stie cand sa taca si cand sa vorbeasca. Imi place ca nu incearca sa ma transforme in altceva decat sunt.

Si cel mai mult imi place sa cred ca aceea femeie care imi place, s-a nascut la doar cativa ani dupa ce m-am nascut eu. 馃檪

Latest Comments

  1. ov1d1u 5 septembrie 2010
  2. Mack 7 septembrie 2010
  3. Anonymous 10 septembrie 2010
  4. Mack 10 septembrie 2010

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.