Inca un motiv sa nu fiu religios

Nu prea merg la biserica si incerc pe cat posibil sa nu-mi bat capul cu indoctrinatii, pentru ca respect dreptul fiecaruia de a crede si a face ce vrea, atata timp cat nu aduce atingere drepturilor mele de a crede si a face ce vreau.

Cand ma lansez in discutii anti-religie (nu anti-credinta) o fac cu oameni inteligenti care simt nevoia sa argumenteze orice afirmatie cu idei logice, in rest ma abtin. Totusi, din cand in cand ma amuz teribil cand dau peste izvoare de umor cum ar fi pagina de facebook numita Academia Nationala de Ortodoxism Patriotic care, conform informatiilor de pe pagina „a fost fondată în anul 33 dHr, de către însuși Mântuitorul nostru, Iisus Hristos.”

Alaturarea de cuvinte din titlu deja e o strutocamila interesanta, insa am alcatuit o culegere de citate pline de intelepciune, dupa cum urmeaza:

Ti-ai facut parul cu placa in loc sa imbratisezi naframa. Ti-ai facut unghiile si te-ai epilat, aratand dispret fata de darurile frumusetii naturale de la Dumnezeu. Ai umblat prin cluburi unde ai ascultat muzica strainista care ti-a racit sufletul la profunzimea fibrei nationale, care te cheama neincetat sa aduci noi fii si fiice in sanul Poporului Romanesc.

Cand vor veni la putere carmuitorii ortodocsi, singura forma de fotografie permisa va fi cea meritata prin sfintenie sau pictura dedicata cu ocazia ctitoririi unei biserici. Cine vrea sa-si vada poza, sa ctitoreasca o biserica, asta-i traditia stramoseasca.

Tehnologia DSLR e cea mai bolnava forma a acestei patimi. De indata ce te apuci sa admiri poze de inalta calitate, te vei pierde in detalii si vei uita de sfanta biserica. Un mare pacat e sa te uiti duminica dimineata la poze facute cu DSLR, in loc sa mergi la Sfanta Liturghie. DSLR = Demonizează-ți Sufletul, Lucifer Râde.

Cel mai urat obicei e Karaoke. Poate nu stiati, dar Karaoke vine de la Scaraoțchi, capetenia dracilor. Una e sa asculti muzica, dar sa si o canti iti provoaca adanci rani duhovnicesti. Doamne-fereste sa faceti Karaoke dupa satanista Lady Gaga, pieirea sufletului este aproape garantata in acest moment.

Eu deja ma pregatesc pentru un loc caldut in Iad, alaturi de toti prietenii mei.

Latest Comments

  1. Cipri.S 10 septembrie 2012
  2. Corina 11 septembrie 2012
    • Mack 12 septembrie 2012
  3. Lady bug 25 septembrie 2012
    • Mack 26 septembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.