Sunt in mod oficial ambasador Samsung

Sau nah, ma rog, mai este doar un pic pana devin cu acte in regula.

In dupa amiaza de miercuri m-am prezentat din nou la Bucuresti unde trebuia sa particip alaturi de ceilalti 16 mobilers (asa ne numim noi) si cateva persoane din staff-ul Samsung la sedinta tehnica, premergatoare lansarii oficiale a activitatii si site-ului nostru. Fiind sedinta tehnica, s-au discutat tot felul de chestii tehnice care nu zic ca nu merita amintite, insa nu vreau sa va plictisesc.

Ce merita totusi amintit e ca in noua mea calitate, am avut ocazia (si o sa mai am) sa pun mana nu pe unul, nu doua, ci patru device-uri, atat de noi incat miroseau a linie de asamblare. Acestea au fost Wave 3, Galaxy Tab 7.7, Galaxy Note si Galaxy Nexus.

Tot ce pot spune despre ele la acest moment e ca sunt niste device-uri de top care dispun de un design foarte atragator si o tehnologie de ultima generatie. Daca v-as spune mai multe as fi nevoit sa va omor. 馃檪

Glumesc, binenteles, voi reveni cu detalii la momentul oportun. 馃槈
Inca o chestie, daca vineri seara, pe 28.10.2011 sunteti pe la pc si n-aveti ce face, va recomand sa dati click pe pagina de Facebook Samsung Mobilers, va fi un stream live cu lansarea oficiala, si o sa aveti deosebita placere de a ma vedea pe-acolo.

Detalii iar nu dau, ca o sa am la randul meu parte de surprize.

Latest Comments

  1. octi 28 octombrie 2011
  2. Radu Pricop 29 octombrie 2011
  3. Macku 30 octombrie 2011
  4. Macku 30 octombrie 2011
  5. Radu Pricop 31 octombrie 2011
  6. Macku 2 noiembrie 2011
  7. octi 2 noiembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.