Si facturarea se poate face online (P)

Cand esti o persoana activa, cand calatoresti mult dar totusi vrei sa tii legatura cu ceilalti, sau sa fii la curent cu tot ce se intampla afacerea ta, sa economisesti timp si bani, toate serviciile orientate spre internet devin mana cereasca.

Desi ma consider destul de open-minded, am ramas un pic uimit cand am aflat ca exista un program de facturare online, care imbina usurinta in utilizare cu facilitatile extinse, continand toate uneltele de gestionare a activitatilor de facturare, fiind capabil de a emite facturi in mai multe limbi si in orice moneda, ba chiar sa genereze rapoarte si situatii de vanzari / incasari.
Un alt amanunt care conteaza desi unii nu-l baga in seama, este cum arata factura. O factura personalizata, asa cum au firmele mari (de telefonie de exemplu) arata nivelul de seriozitate al acelei firme, si acest software se pricepe si la facturi personalizate, profesionale.
Faptul ca este un serviciu pentru facturi online disponibil pe baza de abonament il face foarte accesibil, nu trebuie instalat pe un calculator, Conteq (caci asa se numeste) fiind accesibil chiar de pe telefon sau tableta.
Si ca sa va convingeti de ce poate, se poate testa 30 de zile, gratuit ­čśë

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.