Sfat pentru shopping destrabalat.

Faina chestie!

Modul de a face cumparaturi a femeilor (cunoscut si sub titulatura de shopping destrabalat) a ajuns stereotip, toti stiu ca nu-i okay sa pleci cu femeia la cumparaturi, din motive care nu trebuie sa le expun aici, ca le cunoastem, aproape cu totii, nu-i asa?.

Pentru cei mai tineri si iaca banc: Stiu ca se spune „logica feminina”, dar de ce sa ma tarasca prin tot talciocul pentru a-mi arata o fusta care nu-i place?
Fara sa fiu misogin, cred ca toti barbatii au trecut la un moment dat printr-o asemenea situatie si daca, n-au facut-o inca, sa nu spere prea mult ca scapa, e ceva prin care musai trebuie sa se treaca, e un test de maturizare, cum era in neolitic omoratul ursului cu mainile goale. Gen. Si sa treci prin aceasta incercare e cu atat mai grea cu cat ai un stil de facut cumparaturi foarte simplu, cum este al meu, de exemplu.
Pentru chestii marunte, nu ma uit la pret, chiar nu-mi pasa ca in alt cartier la nu-stiu-ce magazin ar fi mai ieftin. Energia consumata mergand pana acolo sau biletul de tramvai nu se justifica. Altfel sta treaba cand e vorba de chestii mai scumpe.
Nu-s nici miezu’ din kurtos, nici intunericul din sarmale, bugetul meu de angajat la stat nu-mi permite inca sa arunc banii pe fereastra si daca fac o investitie care trece de 100-150 de lei, deja incep sa cantaresc optiunile. Un pic de cautat pe internet, plus o raita prin magazine ma ajuta sa iau produsul daca nu la cel mai mic pret, atunci cu maxim 10 lei mai mult.
Mult mai linistit ma uit la produse si scot portofelul din buzunar cand vad anunturi de genul „Daca gasesti mai ieftin ca aici, platim diferenta!”, singurul regret e ca sloganuri d-astea nu le gasesc decat pentru o anumita categorie de produse. Mi-ar placea sa gasesc si pentru articole de airsoft, pentru echipamente, haine, bocanci, nu numai pentru electronice si electrocasnice.
Vrei sa fii de doua ori mai sigur ca pretul e cel mai mic? Cumpara de la Altex. Pentru ca acum, Altex oferă 2x DiferentaNici eu nu stiam, noroc ca am aflat de la Marius.
PS: Am senzatia ca, intr-un fel sau altul, o sa „platesc” pentru ce-am zis mai sus, pe la inceputul articolului asa ca tin sa precizez, vorbesc din amintiri. 😀

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.