Mesaje de sarbatori

Ca sa fiu sincer de la bun inceput va marturisesc ca n-o sa gasiti in aceste randuri nici un mesaj d-ala cu „Fie ca magia, lumina, caldura si cheia tubulara etc…”
Pe de o parte, e adevarat ca sper sa obtin ceva trafic de pe urma titlului, insa mesajul care vreau sa-l transmit e altul.

Pe cativa va iubesc. Altii imi sunteti deosebit de dragi. Si chiar daca in seara asta n-am dat nici un semn de viata, sa stiti ca m-am gandit la voi.
Nu ma scuz, pentru ca nu ma simt vinovat de nimic. Si nici nu am de gand sa acuz pe nimeni. Pe bune, am apreciat fiecare mesaj care l-am primit in seara asta chiar daca era ceva luat de pe internet, sau primit de la altcineva si trimis mai departe la alte 20 contacte din agenda.

Dar…

Eu personal refuz sa trimit mesaje de genul asta. Cu cat e mai plin de parabole, epitete, oximoroane si alte figuri de stil, cu atat e mai lipsit de stralucire.

Inteleg ca exista optiunile cu mesaje incluse si daca exista vreun moment din an in care ai sansa sa le consumi pe toate, atunci momentul e astazi, in ziua de Craciun.
Inteleg ca fiecare simte nevoia sa dea de stire celor care-i sunt dragi ca se gandeste la ei.

Dar…e gresit. Daca intradevar tii la cineva, decat sa-i trimiti un mesaj stereotip, un „Fie ca…” , mai bine taci. Hai sa nu mai punem in dificultate si anul asta retelele de telefonie mobila cu mesaje impersonale. (Aseara iar a cazut Orange Romania)

Foloseste cuvintele tale daca vrei sa transmiti ceva. Toata lumea stie sa dea copy-paste. Dar oricat de simple ar fi mesajul scris cu manutele tale, abia atunci vei transmite un mesaj care va fi cu adevarat apreciat.


Craciun Fericit tuturor.

Latest Comments

  1. rembo 27 decembrie 2011
  2. Blue_hurt 27 decembrie 2011
  3. Blue_hurt 27 decembrie 2011
  4. Macku 28 decembrie 2011
  5. Macku 28 decembrie 2011
  6. RIP 28 decembrie 2011
  7. rembo 29 decembrie 2011
  8. Macku 29 decembrie 2011
  9. Macku 29 decembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.