Un pic de drama in detergent, va rog!

Mie imi place sa ma uit la reclame. La reclame de calitate binenteles.

Nu cred ca m-a facut vreo reclama faina sa cumpar ceva care nu era de calitate, si sunt destule produse care desi au reclame de toata jena sunt cumparate. Cum ar fi cele la produse de curatenie. Dar din toate reclamele care le-am vazut pana acum, cred ca cele la detergenti duc steagul in materie de plictis si stupiditate.

Inteleg, nu sunt produse prea incitante si compenseaza prin utilitatea intriseca…dar totusi. Slogane ca „Murdarirea este buna!”, „Jos grasimea de pe haine” sau „Albul cel mai alb” mi-au zgariat urechile tot timpul. Cei care se ocupa de promovare parca intra in pana de idei cand e vorba de spalat. Nu mai zic de cele la tampoane care parca-s facute de producatori de la Bollywood, cu melodii cretine si sincroane pe masura, ca sa nu mai zic de leit-motive ca „Obișnuiai să îți pui vată peste absorbant?” . Wtf? Scopul absorbantului nu era sa nu mai ai nevoie de vata?!?

Dar exista si reversul medaliei, reclame atat de impresionante, atat de bine gandite si realizate incat iti raman in cap. Un exemplu ar fi cel mai de jos.

Cred ca unul mai slab de inger cadea jos de la atata drama. 🙂

Latest Comments

 1. marck 30 mai 2012
 2. 11 30 mai 2012
  • Mack 30 mai 2012
 3. Derma 30 mai 2012
  • Mack 30 mai 2012
 4. 11 30 mai 2012
  • Mack 30 mai 2012
 5. ciresica 2 iunie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.