Raifeissen Bank face misto de mine sau cum?

I want this!

Cand am renuntat la serviciile Banca Transilvania si m-am trecut la Raifeissen am rasuflat usurat. Parca sunt altfel oamenii, te trateaza altfel, au tot felul de chestii ca sa ajute omul sa-si plateasca darile. E drept, tot o banca este, dar experienta mea cu ei a fost placuta si nu am ce sa le reprosez, ba chiar am ceva cuvinte de lauda.

In prezent nu am credite la ei, e doar un card de salariu si ceva servicii de bacnking prin internet si telefon activate in meniul SIM al cartelei mele de la orange. O perioada am folosit serviciul, era fain cand ma notifica direct pe telefon ca au bagat banii pe salariu. Dar din cand in cand optiunea/contul de myBanking disparea ca prin farmec din meniul SIM asa ca de ceva vreme nu l-am mai folosit, si-am uitat si datele de logare, si hartiile cu codul PIN  le-am distrus, ca baiat destept ce sunt.

Nu fac misto de mine, chiar sunt baiat destept, stiu eu pe cineva care candva umbla si cu cardul si cu hartia aia cu codul PIN la el in portofel. 
Ma rog, trecem peste.

Zilele trecute cand ma uitam in Android Market la aplicatiile romanesti observ Raiffeisen Smart Mobile. O descarc pe telefon, o pornesc si binenteles imi cere niste date de autentificare, pe care, dupa cum am spus si mai sus, naiba stie in ce neuron mort isi petrec vesnicia.

Si ma duc la un sediu Raifeissen, stau la rand ca tot omul, si cand ajung la consultant, ii explic tipei ce si cum, ca  vreau sa ma pot folosi si eu de aplicatie (care fie vorba intre noi mi se pare geniala) si am nevoie de datele de logare.
Mai exact, ca sa intelegeti situatia, ii zic ca am card de salarii la el, ii zic cum ma numesc, ii zic ca vreau datele de logare, iar ea da niste telefoane, intreba pe niste colegi daca au user, si imi scrie numele meu si numarul de telefon pe  o hartiuta, spunand ca o sa ma sune ea.
Fara sa-mi ceara cartea de identitate (l-am scos eu din obisnuinta dar n-a notat nici un cnp, serie, etc), fara sa ma intrebe de cont/card etc. Daca stiam ceva magie, faceam sa apara un tricou ca ala din poza si ma imbracam cu el pe loc.

E 6.25, nu m-a sunat nimeni. Nu-i problema, nu arde nicaieri, pot sa trec si maine, da’ acu’ pe bune, asa se rezolva treburile acum sau facea misto de mine?

Latest Comments

  1. Coca Marcel 16 decembrie 2011
  2. rembo 18 decembrie 2011
  3. Macku 25 decembrie 2011
  4. Macku 25 decembrie 2011

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.