Viata fara soundtrack e pustiu.

Acum cateva zile am realizat ca ceva nu e in regula cu lumea asta in care traim. Pentru cateva zile acel ceva a fost indefinit si out-of-reachpentru mine.

Ca sa fac o paranteza, daca stiti, daca cunoasteti o expresie in limba romana care sa aiba acelasi sens ca out-of-reach (si eventual sa sune si fain) va rog sa-mi lasati un comentariu, eu personal m-am gandit maxim 5.7 secunde inainte sa-mi bag picioarele in el de lapsus si sa folosesc varianta in engleza.

Cum ziceam, senzatia de lipsa m-a insotit pana azi.

Am realizat ca lumea in care traiesc ii lipseste muzica. Pardon, nu atat muzica (ca de muzica nu ducem lipsa), cat coloana sonora. Soundtrack-ul. (Si ca sa plusez, poate si un slow-motion din cand in cand.)

Stii, muzica aia epica pentru momentele cand urci 8 etaje cu o sacosa de cumparaturi in mana si ajungi sus fleasca, muzica aia scary pentru orele alea tarzii din noapte cand te intorci singur acasa de la un prieten si treci pe langa o casa parasita, ritmul ala cand mergi cu masina la un club…sau muzica aia care sa se auda pe fundal in timp ce iti strangi prietena in brate dupa ce te intorci dupa o saptamana de la mama dracu’…

In schimb, trebuie sa ma multumesc cu muzica la casti.

PS:Titlul l-am scris asa intentionat. 🙂

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.