Orange raspunde la mailuri in aproximativ 10 zile. Yay!

Sunt abonat Orange de cativa ani buni, nu mai stiu exact, dar parca din prin 2004. Bine, pana acum o luna abonamentul meu a fost pe numele fratelui meu – facturi mai mari, mai multe puncte ThankYou, client Platinum, serviciu clienti cu raspuns instant, bunatati d-astea la care muritorii de rand am mai greu acces…

Binenteles, toate numerele erau si pe acelasi cont online, insa in momentul cand am trecut numarul pe numele meu m-am asteptat ca eu sa-mi pot face un nou cont pe site-ul orange. Ba bine ca nu. Desi numarul era in documente pe numele meu, eu nu puteam sa-mi fac alt cont pentru ca numarul inca era administrat pe vechiul cont. Ridic din umeri, nah, asta e, il rog pe frate-miu sa-mi stearga numarul din contul lui ca sa-mi pot face si eu.  Chestie usoara si de bun simt. Pe naiba, din interfata nu se poate, dupa telefoane si minute in sir petrecute cu operatori incuiati frate-miu a renuntat de tot la serviciul „Contul meu” urmand sa depuna si o plangere la OPC. Si-a sters numerele din cont si m-a facut pe mine administrator. Iar eu, nemultumit de user, am incercat sa-l schimb. Numai ca asta nu se poate din interfata web, asa ca am sunat la serviciul clienti. Mi-a raspuns o tipa, care mi-a spus sa trimit un mail la contulmeu@orange.ro in care sa cer acest lucru si ca mi se va raspunde in 48 de ore.
Am stat si m-am gandit ca mai degraba trimit cererea din Contul Meu decat din adresa mea de mail din ratiuni de securitate si nu mica mi-a fost surpriza cand am vazut notificarea urmatoare:

Screenshot din Contul Meu – Orange

Cum ar fi daca as plati si eu facutura cu 10 zile mai tarziu? Hmm?

Latest Comments

  1. Octi 23 ianuarie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.