>Eu raman fidel brandului.

In fiecare grup de oameni, exista unul care-l suni cand vrei sa-ti iei un telefon si nu stii de care, cand ai descarcat filme porno de pe site-uri dubioase si acum iti colcaie laptopul de virusi sau cand vrei sa afli care-s ultimele jocuri aparute.

In grupul meu de prieteni, eu sunt ala.

So alaltaieri, am fost sunat si intrebat pentru a 3-a oara:
-Uai Mack, ce-ai alege intre iPhone 4S si Samsung Galaxy S2? Ca vreau sa-mi iau telefon si nu stiu de care…
-Tu faci misto de mine, sau cum? l-am intreabat eu imediat.
Binenteles, persoana care m-a sunat stia ca am avut de vreo trei ani incoace numai telefoane/tablete Samsung, ba mai mult, stia si de faptul ca am eu ceva combinatie cu astia de la Samsung si ma ocup de promovarea produselor lor.
Habar n-am daca ma considera o persoana obiectiva la momentul la care mi-a pus intrebarea sau uitase pur si simplu ca reprezint un brand. Norocul meu este ca nu trebuie sa fiu subiectiv pentru a lauda sau recomanda Samsung, pentru ca cifrele vorbesc, si vorbesc numai de bine, chit ca-i vorba de vanzari, de telefonul anului, sau de tehnologii implementate in premiera.
Nu spun ca Apple nu face produse de calitate. Ba din contra. Cum as putea spune ca nu-s telefoane bune cand sunt facute cu componente Samsung? šŸ˜€ Doar ca eu as putea sa vin oricand cu argumente pentru care terminalele de top de la Samsung sunt mai bune ca ale concurentei. Si o fac de fiecare data.
Deci data viitoare cand va bate gandul sa ma puneti sa aleg intre Samsung si un competitor aleatoriu (Apple, LG, HTC, Nokia, Blackberry) lasati-o balta.

Latest Comments

  1. Virgil Adumitroae 8 martie 2012
  2. octi 9 martie 2012
  3. Macku 9 martie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.