>Eu raman fidel brandului.

In fiecare grup de oameni, exista unul care-l suni cand vrei sa-ti iei un telefon si nu stii de care, cand ai descarcat filme porno de pe site-uri dubioase si acum iti colcaie laptopul de virusi sau cand vrei sa afli care-s ultimele jocuri aparute.

In grupul meu de prieteni, eu sunt ala.

So alaltaieri, am fost sunat si intrebat pentru a 3-a oara:
-Uai Mack, ce-ai alege intre iPhone 4S si Samsung Galaxy S2? Ca vreau sa-mi iau telefon si nu stiu de care…
-Tu faci misto de mine, sau cum? l-am intreabat eu imediat.
Binenteles, persoana care m-a sunat stia ca am avut de vreo trei ani incoace numai telefoane/tablete Samsung, ba mai mult, stia si de faptul ca am eu ceva combinatie cu astia de la Samsung si ma ocup de promovarea produselor lor.
Habar n-am daca ma considera o persoana obiectiva la momentul la care mi-a pus intrebarea sau uitase pur si simplu ca reprezint un brand. Norocul meu este ca nu trebuie sa fiu subiectiv pentru a lauda sau recomanda Samsung, pentru ca cifrele vorbesc, si vorbesc numai de bine, chit ca-i vorba de vanzari, de telefonul anului, sau de tehnologii implementate in premiera.
Nu spun ca Apple nu face produse de calitate. Ba din contra. Cum as putea spune ca nu-s telefoane bune cand sunt facute cu componente Samsung? 馃榾 Doar ca eu as putea sa vin oricand cu argumente pentru care terminalele de top de la Samsung sunt mai bune ca ale concurentei. Si o fac de fiecare data.
Deci data viitoare cand va bate gandul sa ma puneti sa aleg intre Samsung si un competitor aleatoriu (Apple, LG, HTC, Nokia, Blackberry) lasati-o balta.

Latest Comments

  1. Virgil Adumitroae 8 martie 2012
  2. octi 9 martie 2012
  3. Macku 9 martie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.