M-am mutat cu „f” in fata.

Desi nu-i frumos si nu-i normal ca eu sa va fac capul calendar cu problemele mele, vreau totusi sa dau niste explicatii pentru ce s-a intamplat in ultima vreme de n-am mai scris nimic.

M-am mutat, nu stiu daca se observa foarte bine, de pe blogspot pe wordpress, pe hostul meu, control total, dictatura, alea alea. Mutarea n-a fost chiar floare la ureche si chiar daca am reusit sa-mi salvez cu succes toate articolele si toate comentariile de pe vechiul blog, mai sunt cateva probleme minore. Cum ar fi link-urile care nu mai merg, sau cand vii de pe google iti arata ca pagina dorita nu exista. Ba nu bre, exista, insa blogger si wordpress lucreaza altfel cand e vorba de permalinks (acu serios, am invatat o gramada de chestii zilele astea) si o sa necesite un pic de editare manuala la cateva articole ca sa ajungeti unde vreti si unde trebuie…E un pic de munca ca de toate sunt vreo 740. In fine, nu-i asta problema, timp sa fie, si sa n-am eu altceva de facut, ca pun blogul inapoi pe picioare imediat.

Cand o sa am ceva timp la dispozitie o sa revin si cu un tutorial de mutare de pe platforma Google pe host propriu, dar nu chiar acum.

Inca invat smecherii, si inca nu-i totul finisat cum mi-ar placea mie insa a fost un chin sa pastrez imaginea, de fapt imaginea de brand care era Macku.net, si astept sa-mi va dati cu parerea, mai ales ca acum e foarte usor s-o faceti, si am impresia ca acum sunt si dofollow, din nou. Sa curga spamul 馃檪

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.