Renunti la cariera sa pazesti un sac de purici?

trust loveUn prieten de-al meu e angajat cu contract, concediu platit, post sigur, alea alea si nu se rupe muncind, dar ia cam putini bani. Si el vrea sa faca bani.

E si normal ca vrea, pana la urma stomacul ghioraie, fata vrea rochite si el nu stie cum sa-i mai imparta.

La momentul actual ar avea de ales intre a-si pastra serviciul dar sa lipseasca vreo 7 luni din tara sau sa plece impreuna cu ea la munca prin Italia. Gen. Sa zicem ca in ambele cazuri el face bani, desi a doua optiune pe mine personal ma cam lasa rece.

Problema e ca nici nu se gandeste la posibilitatea de a pastra serviciul si a lipsi 7 luni pentru ca, vezi doamne, e posibil ca ea sa nu-l astepte…

Sunt constient ca exista cupluri care se ciondanesc pe motive aiurea referitoare la numarul (insuficient) de mesaje/apeluri date si primite intr-un anumit interval orar, da’ mai da-o naibii de treaba.

Daca ajungi sa stai cu grija ca-i de ajuns sa scapi din ochi partenerul de viata si gata, ala sau aia se apuca de gangbang-uri ceva „miroase” nasol de la inceput:

  1. Ori suferi de gelozie, ceea ce nu-i bine.
  2. Partenerul(a) nu merita bataia de cap.

Daca cineva e gelos, e problema lui, dar ca sa stai cu cineva care-i cuminte doar in aparenta si de fapt abia asteapta sa zburde liber e timp pierdut. Pai cum ar fi sa renunt eu la cariera de teama ca prietena (deci nu nevasta) si-ar trage-o cu altul cat sunt eu plecat prin tara? M-am uitat zilele trecute la Act of Valor (sincer m-a cam lasat rece, preferam sa fi vazut numai trailerul) si parca nu-mi vine sa cred ca exista si cazuri cum am explicat eu mai sus, dar si neveste care asteapta acasa cu copii stiind ca s-ar putea ca sotii lor sa nu se mai intoarca.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.