Barmanita si crocodilu’ (P)

Intr-o „bomba” de la periferia Barladului, aranjata dupa ultima moda cu gresie roz-bombon si mobilier de unica folosinta, o gramada urat mirositoare de betivani cu ochii tulburi urmareau stiri din sport si lingeau paharele de bere rasuflata sau alcool industrial, fiecare dupa preferinte sau buzunar…

Atmosfera era intregita de manele de cea mai joasa speta din repertoriul lui Romeo Fantastik  si fumul cu iz de furaj refuzat de porci din tigarile Plugaru’. Semiobscuritatea intriseca a crasmei fu deodata patrunsa de o raza de lumina prin usa crapata si un tip in training se strecura inauntru cu un crocodil in lesa. Bestia, mare si verde ca un papusoi din Baragan se deplasa incet, suierandu-si limba despicata printre caninii care-i ocupau toata gura. Momentul de stupoare initiala se transforma in rasete si din colturile crasmei incepura sa se faca glume pe seama „pisicutei” cu sange rece care acum motaia fericita pe podeaua murdara.

Mirosind posibilitatea de a bea gratuit, tipului ii veni imediat o idee si le spuse celor care se uitau curiosi la perechea om-animal proaspat intrata in bar ca reptila este foarte dresata si ca poate sa demonstreze punand pariu cu cei din crasma ca el are curajul sa-si bage socoteala in gura crocodilului si nu o sa se intimple nimic. Audienta, obisnuita cu pacanelele si pariuri sportive la care mai mult pierdeau decat castigau arunca o privire la dihania fioroasa apoi la tip si accepta imediat. Se face pariul, se strang banii, tipul cu gatlejul sfaraind de sete ii facu un semn discret crocodilului sa deschida botul, el se desfacu la slit si-si introduse organul intre falcile reptilei care clipea plictisita. Ca sa-i dea pe spate de tot, tipul apuca o sticla si-l pocni pe crocodil direct in cap. Vizibil enervat de tratatment, crocodilul isi pastreaza totusi falcile deschise si dupa cateva secunde betivanii incepura sa aplaude frenetic, tipul incasand fericit banii.

Tipul victorios, simtind posibilitatea unui castig mai mare propune asistentei miza dubla daca cineva din ei doreste sa incerce. Care mai de care incepura sa studieze etichetele de la votca si zborul efemeridelor din jurul becului cand barmanita, vizibil impresionata spuse cu vocea tremurand de emotie:

– Daca promiti ca nu-mi dai cu sticla in cap, as incerca eu!

Latest Comments

  1. Petru 28 aprilie 2012
    • Mack 28 aprilie 2012
  2. Barba 1 mai 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.