Lumea pariurilor sportive (P)

Ne invartim intr-o lume nebuna, in care totul a cazut in ‘datoria’ onlineului, inclusiv sportul, care isi ia partea leului prin intermediul unei prese conceputa parca sa produca non-stop care mai de care impachetate cu ajutorul unor titluri bombastice, menite sa fure ochiul privitorul si, implicit, consumatorului de sport. Atunci cand spunem Romania, spunem fotbal, asa numitul sport rege, care, insa, nu ne-a oferit prea multe motive de bucurie in ultima vreme. Trecem poate prea usor peste gimnastica (nu mai departe de saptamana trecuta fetele au castigat cam tot ce se putea la Europenele de la Bruxelles), polo (suntem la Olimpiada de la Londra, apropo!), handbal (Oltchim a fost cu un pas in finala Ligii Campionilor!) si multe altele care nu imi vin acum in minte.

Ca si consumator de sport, trebuie sa cauti un mod de a imbina utilul cu placutul. Cel dintai se manifesta prin banii dobanditi in urma unor jocuri si pariuri, fapt ce te arunca intr-o mai mica sau mai mare masura in mrejele bookmakerilor, care abia asteapta sa te accepte ca adept. Odata intrat in aceasta morisca, sunt doua posibilitati: fie iti calculezi cu grija fiecare pas facut si intri intr-o gama selecta a pariorilor care stiu cu ce se mananca fenomenul, fie astepti ‘marea captura’ pana iti pierzi rabdarea si iti indrepti privirea mai apoi catre un all in la Unibet ruleta online.
Impartim, asadar, pariorii in doua categorii; la fel ca in viata, pierzatorii sunt reprezentati intr-un numar mai considerabil, putini fiind aceia care pot ramane cu picioarele pe pamant dupa ce au dobandit averi peste noapte. Tu din care categorie (vrei sa) faci parte?

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.