CFR, Vaslui sau Steaua? Asta e intrebarea! (P)

Suntem in a doua jumatate a lunii mai si nebunia campionatului romanesc e pe cale sa ia sfarsit odata cu tragerea cortinei peste un sezon, din nou, dezamagitor pentru reprezentantele Bucurestiului, dintre care doar Steaua prezinta sanse minime la cucerirea unui titlu ce ar putea fi adaugat la visteria si asa generoasa a clubului. Daca in sezonul trecut Otelul se impunea in fata Timisoarei, Moldova este reprezentata cu succes si in acest an, de aceasta data de formatia patronata de Adrian Porumboiu, cel care inca mai spera in aducerea primului trofeu la Vaslui! Ardealul respira aerul rarefiat al inaltimilor prin CFR Cluj, echipa care mai de fiecare data nu convinge, insa … invinge. Si o face la momentul potrivit. E adevarat, cu putine emotii in compania Vointei Sibiu, atunci cand fostul rapidist Vasile Maftei zguduia plasa portii gratie unei torpile din afara careului (minutul 94).

Pe langa discutiile pornite la adresa arbitrajului romanesc, anul acesta si-a facut simtita prezenta si o mica noutate in randul massmedia si nu numai. Vorbim, desigur, despre acele pariuri plasate prin te miri ce tari din Asia, de pe urma carora se presupune ca finantatorii echipelor si-au pus bazele bugetului pe sezonul viitor. Legendele o dau pe Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf la butoane, in spatele laptopurilor, stabilind diverse strategii la fotbal menite sa stoarca tot ce poate oferi mai bun bookmakerii in materie de cote.

Fie ca e adevarat sau nu, putem vorbi linistiti despre partide dubioase precum Concordia Chiajna-Steaua 0-2, Vaslui-Concordia 4-0, Brasov-Steaua 1-2 si multe asemenea confruntari de ‘mare’ tinuta. Cert e un singur lucru: fara foc nu iese fum! Si un al doilea: acest flagel va fi din ce in ce mai greu de stopat, lucru acceptat si de oficialitatile germane, care se lupta de ani buni sa eradicheze acest virus al pariurilor ilegale.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.