Un apel la omenie. Swimathon la Iasi

Chiar zilele trecute am aruncat o monedă într-o fantană a dorințelor, sperand să mi se îndeplinească ceva. Nu stiu sigur daca dorintele se implinesc sau e vorba doar de stabilirea clara a unui obiectiv. Totusi, realitatea cruda e ca daca vreau ca unele dorinte sa devina realitate, banii nu trebuie aruncați, ci adunați.

Organizat sub forma unei competiții de înot la care va participa si Relansat , Swimathon îți oferă următorul cadru de implicare: intri pe site-ul oficial, îți alegi o cauză care îți este cea mai apropiată de sufletul tău și te angajezi prin formularul online să plătești o sumă pentru fiecare tură de bazin. Apoi, pe 6 iulie îți încurajezi cauza să realizeze cât mai multe lungimi de bazin și afli valoarea finală a contribuției tale.

Dacă tu vrei sa dai 1 leu pentru o lungime de bazin și vor fi 20 de ture de bazin înotate, suma finală cu care contribui este 20 de lei. Iar dacă le-ai vorbit despre Swimathon celorlalți și i-ai convins, cei 20 de lei se vor înmulți! Scopul nostru este să creem oportunitatea pentru cât mai mulți ieșeni de a se implica activ în susținerea cauzelor locale, oferind pentru implementarea acestora o sumă de bani.

“Evenimentul, cu tradiție atât în țară cât și în Europa,  va avea loc vineri, 6 iulie, între orele 15:00 -18:00, la Ștrandul Municipal și anticipăm că va mobiliza peste 40 de înotători și 1000 de susținători, care împreună vor contribui cu peste 34000 lei la implementarea a 12 proiecte de interes pentru comunitate” – Alina Avătămăniței, coordonator eveniment.

Pentru a mobiliza fonduri din comunitate la Swimathon s-au înscris 5 ONGuri ieșene – Asociația de Alumni AIESEC Iași, Asociația Mai bine, ARAS (Asociația Română Anti-SIDA), Fundația Serviciilor Sociale Bethany, Fundația Solidaritate și Speranță – și 3 inițiative – Atelierul Părinților, Colegii lui Ștefănuț, Upside Down – iar Fundația Comunitară Iași a înscris 3 fonduri și 1 program.

Swimathon Iași 2012 este organizat de Fundația Comunitara Iași cu sprijinul Primăriei Municipiului Iași și inclus în calendarul „Iași – oraș european al sportului – 2012” , anunțându-se a fi unul dintre evenimentele marcante ale verii prin conceptul său filantropic și competițional.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.