N-o sa ma imprietenesc cu copiii mei.

Pe Facebook adica. E de la sine inteles ca o sa le fac o educatie temeinica despre ce inseamna internet, retele de socializare, ce e in regula sa faca si ce nu, si poate, din cand in cand, o sa-i mai spionez verific pana cand o sa consider ca sunt destul de constienti si responsabili despre ce este okay si ce nu. Sper sa nu faca prostii mari si sa fie destepti ca parintii lor (bitch, i’m fabulous!)

Copilul meu o sa-si faca el cont de Facebook, G+ sau ce retea sociala o sa mai fie la moda peste enshpe ani cand o sa vrea el, ca n-am de gand sa-i fac eu, si nu o sa-i umplu 20 de albume cu cate 300 de poze aproape identice de la nastere, de la botez in cucu gol, razand, plangand si ce mai fac astia cand sunt mici. Inteleg, o fi o minune si vrei sa te lauzi cu el la toata lumea, insa internetul nu-i cel mai potrivit loc.

Plus ca atitudinea de BigBrother care o au unii parinti cu cei care sunt destul de maturi incat sa-si faca un cont pe o retea de socializare ma deranjeaza si pe mine desi nu-s parte vatamata si am vazut vreo doua situatii jenante chiar in lista mea mea de prieteni.

Cum ar fi sa dai check-in la un bar la 16-17 ani si sa se bage in seama unul din parinti ca „Ai grija ce bei, si pana la ce ora stai, daca nu esti in casa pana la 11 esti pedepsit!” sau „Sau ce cauti in acelasi loc cu X, ti-am zis sa nu mai umbli cu el!”. Nu mai zic de atunci cand te bagi in seama cu o tipa si hop, apare maica-ta cu un comentariu.

Latest Comments

  1. Madalina 21 iulie 2012
    • Mack 21 iulie 2012
    • Madalina 21 iulie 2012
  2. Pingback: Linkuri iesene de weekend pentru inceputul de saptamana | somnulescu.com 23 iulie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.