Voi ati fost la Hanul Timisoreana pana acum?

Am ajuns la concluzia ca unde ma invita Radu trebuie neaparat sa semnez condica de prezenta mai ceva ca la serviciu, din motive de distractie si grade alcoolice care variaza de la eveniment la eveniment. Cu alte cuvinte, pe unde ma cheama el activitatile sunt pe placul meu, si nu pot decat sa ma declar fericit ca sunt in baza lui de date.

Cum ziceam si intr-un articol anterior, in fata Palatului Culturii din Iasi a poposit Hanul Timisoreana, iar eu am ajuns printre primii la deschidere, unde am fost intampinat cu de Radu, si masa s-a umplut instant cu mici si carnaciori la gratar cu muraturi (oferta cuprinde si preparate ca Porcusor Ferchezuit sau Puicuta Cocheta). Nu va zic cat de tare am regretat ca mi-am facut plinul cu mancare de acasa, insa asa m-am pregatit pentru vedeta hanului si anume Berea Timisoreana, rece si gustoasa.

In prima seara a fost si un concert cu聽Leo Iorga si trupa Pacifica, si piese romanesti dar si cover-uri faine, si m-am distrat foarte tare cu toti cei prezenti.

Nu pot decat sa recomand, mai ales ca puteti sa va bucurati de ospitalitatea Hangiului si Hangitei pana sambata, de exemplu azi, miercuri 18 iulie vine聽trupa The Sixteens, Joi 19 iulie avem聽muzic膬 germana, Vineri 20 iulie, in penultima zi a petrecerii si mai multa muzica germana iar sambata 21 iulie se incheia cheful cu Margineanu si multa bere strasnica Timisoreana.

Latest Comments

  1. butnaraski 18 iulie 2012
    • Mack 18 iulie 2012
  2. butnaraski 18 iulie 2012
    • Mack 18 iulie 2012
  3. Alexandra Bohan 19 iulie 2012
    • Mack 19 iulie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.