How to: Cum sa scapi de invitatii pe Facebook

Nu sunt dependent de Facebook, dar petrec destul timp pe acest site, pentru ca a ajuns sa-mi fie destul de folositor si pe plan personal, ca sa tin legatura cu anumite persoane (am renuntat la Yahoo! Messenger, yay!), dar si pe plan profesional, sa pun la cale idei si sa-mi promovez articolele de pe blog.

Totusi, are o problema. Sau, ma rog, am eu o problema. Pe principiul, it’s not you baby, it’s me. Am mai dat eu flit la gagici cu faza asta. :)) Revenind, problemele acestea sunt invitatiile la jocuri care nu le-am jucat, nu le joc si nici nu o sa le joc vreodata. Evar! Si am observat ca multa lume nu le suporta, dar nici nu stiu cum sa scape de ele. Iar ca sa scapi de invitatiile agasante, exista doua variante, care pot fi alese in functie de situatie, fara a fi nevoit sa recurgi la unfriend sau block.

  1. Ai un prieten care-ti da cancer si te agaseza cu invitatii la toate jocurile posibile? Daca esti deja logat pe Facebook intra pe linkul de mai jos si da-i click pe ultima optiune, adica Ignore all requests from X?
  2. Ai o gramada de prieteni care toti joaca acelasi joc si iti trimit toti invitatii de-ti vine sa parasesti planeta, te loghezi pe Facebook, intri pe link-ul de mai jos si dai click pe Block X?

Asta e linkul de mai jos, Sfantul Graal al sensibililor fara aspiratii de gainar in Farmville si cartofor in Zynga. Amin.

Latest Comments

  1. moalesipufos 18 aprilie 2014
    • Mack 18 aprilie 2014
  2. moalesipufos 20 aprilie 2014

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.