Sunt pirat de conjunctura

Cam asta este adevarul, la concluzia asta am ajuns aseara cand, dupa ce mi-am instalat Google Play Books pe tableta (care-i o aplicatie pentru citit superba) mi-am dat seama ca nu o pot folosi. Binenteles, nici aplicatia nu-i disponibila in Romania, dar am facut rost de .apk si mare mi-a fost dezamagirea cand am vazut ca

nici asa nu ma pot folosi de ea, pentru ca serviciul din spatele aplicatiei nu functioneaza in Romania.

Pana sa apara si la noi aplicatiile si jocurile platite ma interesau si pe mine alternative precum Applanet sau BlapkMarket, insa din momentul cand am avut posibilitatea sa dau bani pe aplicatiile care le voiam, am facut-o. Imi cumpar in medie cam doua aplicatii pe luna, de obicei cand apare cate o oferta si nu cheltui mai mult de 10 lei, ceea ce nu cred ca-i mult pentru puterea de cumparare a romanilor. Cea mai mare suma care am dat-o pe o aplicatie a fost 23 de lei, pentru Photoshop Touch, care si-a meritat banii pentru ca este cu adevarat o unealta puternica.

Situatia sta cu totul altfel cand e vorba de jocurile video. Cand pretul unui joc fain reprezinta a sasea parte dintr-un salariu oarecum okay, nu minimul pe economie, parca nu te lasa inima sa dai bani cand ai putea sa-ti faci rost de o copie de pe un tracker de torrente din confortul caminului, in mai putin de jumatate de ora. Si eu sunt si patit, mi-am luat Battlefield 2142 original si nu am reusit sa-l joc pana nu l-am crackuit. Nu mai zic de un album cu muzica folk care nu am reusit sa-l ascult pe pc si pana la urma tot de pe internet mi-am luat melodiile.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.