How to: Cum sa aduni Like-uri pe pagina

Asta-i un articol pentru bloggeri. 馃榾

Poate scrii chestii faine si mai interesante ca altii cu mai multa vizibilitate, poate ai talent, si cu toate astea stai cam prost la capitolul statistici. Si daca te intereaseaza sa ai cat mai multi vizitatori pe blog-ul personal, una din optiuni este sa-ti faci pagina pentru blog, pe care sa sharuiesti articolele si cei care ti-au dat deja Like la pagina sa le primeasca mura-n gura.

Dar ca sa faci asta, trebuie sa faci oamenii sa dea Like pe pagina, in conditiile in care majoritatea persoanelor care umbla pe internet nu prea folosesc butoanele de share, like, tweet, subscribe, etc pentru a recomanda un anumit lucru. Pentru ei e doar un click, pentru cel care creeaza continut intr-un fel sau altul e una din cele mai bune metode de a-i multumi. Dar ei nu stiu, nu vor, si pace.

Eu urasc popup-urile alea enervante care apar imediat ce am intrat pe un site asa ca am gandit o alta strategie:

Am vazut care-i cel mai citit articol de pe blog (22,630 times, 213 visits today, gen) si i-am pus exact la inceput, cu font rosu, un indemn sa-mi dea like pe pagina de facebook a blogului. Rezultatele s-au vazut imediat dupa cum se poate vedea in poza de mai sus. Daca as avea si activitate pe pagina de facebook, statisticile ar arata si mai frumos, binenteles…

(e drept ca m-am inspirat un pic din tehnica lui butnaraski)

 

Latest Comments

  1. cabinet veterinar 21 septembrie 2012
  2. Cristi 23 septembrie 2012
    • Mack 23 septembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.