Jocurile toamnei 2012

Nu jocurile foamei, a toamnei. Ca s-a dus vara, vine frigul, bruma si porcaria aia de ploaie care eu o urasc din tot sufletul, care poate sa dureze zile intregi transformand totul intr-o mocirla neagra si rece ca caviarul. E vremea perfecta sa stai in casa, sa faci bani si sa numeri copii. Sau era invers?

In fine, pe langa serialele mele preferate (Lie to me, Falling Skies, Fringe) care abia astept sa le reiau, astept si cateva jocuri pentru pc. Se lanseaza mai multe, dar eu o sa fac o lista mica si pipernicita doar cu alea care le vreau eu, ca asa am eu chef, si ca pot. Acestea sunt:

Medal Of Honor: Warfighter

(23.10.2012)
Logic, cel mai asteptat joc din toamna asta, cu o grafica de milioane, o poveste cred ca mult mai bine pusa la punct ca la cel anterior, si o atentie spre detaliu cum rar se intampla. Probabil cand o sa apara o sa fac si un review, bla, bla.

Call of Duty: Black Ops 2

(18.11.2012)
Doar pentru ca e din seria COD pentru ca cei care il fac, adica Treyarch, raspunzatori pentru World at War si Black Ops nu cred ca ar trebui sa se ocupe de jocurile Call of Duty. Oricum, cred ca e ultima data cand le acord incredere si astept cu nerabdare un joc sub egida COD dar care nu e Modern Warfare ceva.

Dishonored

(12.10.2012)
Combinatie ciudata intre Bioshock, Mirror’s Edge si Assassin’s Creed. Pentru aia mai batrani, Bethesda mai inseamna ceva, o promisiune a unui joc bun. Sunt tare curios ce-i de capul lui.

FarCry3

(30.11.2012)
Primul a fost demential de fain, de mare, de lung, de variat, de echilibrat. Al doilea a fost o porcarie. Al treilea pare ca l-au dres cumva, sper sa nu ma insel.

Ce parere aveti despre lista mea?

Latest Comments

  1. Maria 27 septembrie 2012
    • Mack 27 septembrie 2012

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.