Mi-am facut curaj…

…si-am dat si eu o comanda pe dealextreme. Site-ul asta il stiu de vreo 4 ani si tot timpul cand imi mai aduceam aminte de el mai intram sa vad ce mai au pe acolo, dar m-am cam ferit sa fac cumparaturi pe internet, mai ales ca acest magazin este din Hong Kong. Sa fim seriosi, in caz de belea n-ai cu cine sa te certi: engleza nu cunosc si sunt si multi a dracu’.

Dupa ce am studiat si m-am interesat in mai multe locuri despre cat de seriosi sunt, mi-am facut cont si mi-am comandat o carcasa metalica neagra pentru Samsung Galaxy S3 pentru ca telefonul meu e alb si nu-mi place deloc aspectul asta. Super ieftina, plus ca pentru Romania au „free shipping” adica transportul este gratuit, chiar daca comanzi o chinezarie care nu costa mai mult de 2 dolari. Suna prea bine ca sa fie adevarat, nu?

In fine, ei se lauda cu o oferta de peste 80.000 de produse, foarte variate, de la imbracaminte la electronice, jucarii si tot felul de ciudatenii numai bune de facut cadou:

Puteti da comanda de un inel fix ca ala a lui Sauron sau un titirez ca-n Inception, papusi voodoo, gandaci electrici care functioneaza pe baza de energie solara, brelocuri cu tritiu sau lasere cu care sa va aprindeti tigarile.

Totusi, trebuie sa fie si o chestie naspa, nu? Exista, si e perioada foarte mare pana ajunge pachetul, in medie fiind vorba chiar de o luna.

PS:Cand imi ajunge pachetul voi completa articolul asta 馃檪

Latest Comments

  1. AirsoftGabi 31 decembrie 2012
    • Mihai 4 ianuarie 2013
  2. Dragos 4 ianuarie 2013
  3. moalesipufos 6 ianuarie 2013
  4. Ovi 7 ianuarie 2013
  5. Sorin Voiculescu 8 ianuarie 2013

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.