S-a vandut camera video Samsung HMX-Q10 HD

UPDATE 18.01.2012 – S-A VANDUT!

Am impresia ca primul (si daca nu primul atunci intre primele trei) clip-review care l-am urcat pe Youtube a fost filmat cu un SGS legat cu banda de izolier de o teava infipta in salteaua de la pat. Hardcore, nu? Nu.

In urma cu mai putin de un an am primit o camera video de la Samsung pentru a realiza mult mai usor materiale video/foto despre device-urile care urmau sa se lanseze dar in rest nu prea am folosit-o, si dupa cum puteti vedea si in imaginile de mai jos, camera este in stare foarte buna.

Samsung HMX-Q10 HD este o camera video digitala cu un senzor de 5MP, cu un zoom optic de 10X, stocare pe sdcard si display cu tochscreen. Are doar 185.5g si este usor de folosit, este ergonomica, filmeaza foarte bine in lumina soarelui prin lentilele聽Schneider Kreuznach Varioplan HD – aproximativ o ora jumtate. Mai multe informatii despre ea gasiti aici.

Vine in cutia originala cu tot cu accesoriile (cablu Audio/Video, incarcator, cablu date, CD instalare), manual, dar si un card microSD HC de 8Gb infipt in adaptor bonus.

Q:De ce o vand? A:Pentru ca mi-am luat ceva mai fain, nu zic ce. 馃榾

Q:La ce pret o dau? Practic mokaciune – 350 lei.

Latest Comments

  1. Vali 18 ianuarie 2013

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.