Nu mai sunt galeataless

N-am facut vreo investitie, doar nu-s prost sa dau bani pe ceva ce nu am nevoie, am primit-o.

Galeata nu prea are utilitate cand stai la bloc, si trecand peste primii 3 ani de stat la bloc care nu prea mi-i amintesc, ultimii 6 i-am trait fara probleme, fara sa ma simt, ca sa zic asa ca in titlu, galeataless. Ceea ce ma face sa cred ca aia care l-au sfatuit pe Vlad Nedelcu, tanar pepe-dedist (fara nici o legatura cu Pepe), n-au nici o idee despre ce inseamna aia targetare. Vor sa prinda muste cu otet. Ma rog, cu apa chioara. Ori sunt foarte rupti de realitate, ori niste tarani.

Si cand zic asta, n-o fac cu dusmanie, ca la vremea mea am dus si eu vaca la pascut pana s-o ard aiurea in social media.

O zic pentru ca la tara, o galeata este nepretuita in o gramada de treburi (scos apa din fantana, carat apa in gradina de legume, adapat animalele, muls vaca, etc) dar isi pierde total insemnatatea in mediul urban. Apa curge din perete, flori n-am, animale nici atat (ultimii gandaci razleti care mai apareau prin bucatarie au murit de mana mea), iar cu mulsul nu ma risc, imi iau lapte direct ambalat. Totusi, pentru ca un viitor ales a poporului s-a gandit sa-mi faca cadou un lucru nefolositor, o sa-i apreciez gestul, si nu o sa votez impotriva lui la alegerile de pe data de 9. Si de fapt n-o sa votez nici pentru el, ca eu apartin de alt colegiu.

Si uite-asa s-a irosit o galeata de plastic foarte buna. Totusi, ca sa ajutam pe acesti tineri politicieni sa ajunga in functii, ma gandesc sa facem o lista cu lucruri cu care am putea fi cumparati si intradevar ne-ar fi de folos la bloc, ca ulciorul nu merge de prea multe ori la apa… Idei?

PS: Ca tot am zis ceva de galeti, vaci si muls, aveti mai jos ceva interesant.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.