Impresii dupa vizita la Gramma Wines

Tovarasul Mack s-a aflat in data de 26 ianuarie vizita de lucru la cea mai moderna crama din Iasi. Spre final s-a declarat placut impresionat si a confirmat faptul ca atunci cand va cumpara un vin sec se va indrepta spre unul din produsele Gramma. Dar iata in randurile urmatoare cateva declaratii care am reusit sa le suprindem printre pahare consumate:

-Da, asta-i aparatul meu(…)

-Tin sa multumesc pe aceasta cale Icar Tours care s-au ocupat de transport. Atmosfera este de nota zece si ma simt ca in anii tineretii cand mergeam in excursii cu scoala si faceam panarama in spatele autobuzului. Imi cer scuze pentru tinuta de camuflaj care nu se preteaza degustarii unui vin de calitate. In perioada imediat urmatoare se vor lua masuri impotriva elementelor dezinformatoare (…)

-Da, ies la o tigara, stai sa-mi inchei geaca, e frig de ma ia naiba(…)

-Sincer, ma asteptam la o pivinita old-style insa am fost placut surprins de nivelul de tehnologie la care s-a ajuns in industria vinului. Ba nu, sa reformulez ca gresesc. Desi se folosesc echipamente moderne, Gramma Wines e o chestie de famile, o afacere in care familia Olteanu a pus suflet si asta se vede din pasiunea cu care se vorbeste despre vinurile produse in localitatea Visani, comuna Barnova. Mai rar vezi oameni calzi si primitori care sa vorbeasca din suflet despre o astfel de afacere. (…)


-Multz’ani! *sunet de pahare ciocnite*

-Edificatoare vizita, am aflat si eu ce inseamna de fapt cupaj si cuvee, care-i treaba cu vinurile invechite, de ce Gramma este „vinul conversatiei”, de ce se tine paharul de vin de picior si alte chestii despre procesul de obtinere a licorilor din struguri, cum ar fi modul de obinere a unui vin dulce sau sec. (…)

-Ce sa zic, prima data cand beau un vin de la podgoria Gramma, nu-mi erau total straini ca vazusem pe undeva logo-ul si mi-a ramas indexat in neuronii responsabili cu bautura, insa dupa acesta degustare pot sa-l recomand fara nici o problema. (…)

-Floooow! *rasete*

-Cu manutele astea doua am facut multe insa surpriza cea mai placuta a serii a fost faptul ca mi-am umplut o sticla de Cuvee Visan direct din tancul cu vin, eu i-am pus dop si eticheta. E o premiera pentru mine si sunt super incantat! Uite ce misto mi-a iesit! (…)

Latest Comments

  1. acsel 27 ianuarie 2013
    • Mack 28 ianuarie 2013
  2. Pingback: Wild thoughts » Gramma 葯i voie bun膬 28 ianuarie 2013
  3. Pingback: Gramma. Vinul conversatiei | Scrieri de om 29 ianuarie 2013
  4. Mirela Bogatu , Galati 23 ianuarie 2016

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.