Unde bei o bere in Kogalniceanu?

In localitatea Mihail Kogalniceanu daca ajungeti vreodata aveti minim doua locuri unde-i interesant de mers la un pahar de vorba din doua motive foarte diferite.

Primul local, un restaurant numit Casa Rustica e un loc dragut, elegant si foarte fain aranjat unde se poate manaca bine si cu bani putini (pe o #pizzacudetoate si o bere n-am dat mai mult de 16 lei) iar patronul n-o sa-l ghiciti niciodata cine e, noroc ca va spun eu. Viorel Sipos, tipul care nu-i nici Laurentiu Duta, nici ala chel din formatia 3rei Sud Est. Nu i-am cerut nici autograf, n-am facut nici poze cu el, dar l-am salutat in fiecare seara cand am fost pe-acolo.

Al doilea local habar n-am cum se numeste, e un bar low-cost cu berea la 3,5 lei dar cu o atmosfera deosebita. Toata lumea din zona cand se refera la acel bar spun „la Elena” care-i de fapt numele barmanitei. Muzica poate sa o puna oricine prin ce mijloace are la dispozitie, de exemplu cand am fost eu mi-am conectat telefonul la sistemul audio si-am ascultat muzica mea preferata. Un alt aspect interesant este faptul ca acel local este preferat de catre militarii americani care nimeresc in zona, iar peretii barului sunt acoperiti de bancnote de 1 dolar (si nu numai) cu diferite mesaje, dupa cum se poate vedea in poza de mai jos. Un coleg cu mai multa rabdare a numarat aproximativ 400$ lipiti pe pereti.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.