Viata bate filmul. Ma rog, jocurile…

Cine a jucat Call of Duty, Battlefield sau Medal of Honor in ultimii ani a avut ocazia sa treaca prin niste nivele in care suportul aerian era ori oferit de jucator prin impersonarea gunner-ului, ori de catre pc, intr-un mod cinematic. Mie imi plac la nebunie nivelele astea, cand

esti de obicei in inferioritate numerica, cu un numar limitat de cartuse si inamicii vin ca turcii, aparand ca ciupercile dupa ploaie, pe ecranul rosiatic scrie „get to cover, your health is low” si ca prin minune apar rotary wings, fast movers sau artilerie aeriana, luand legatura radio chiar cu o voce feminina, care zice cam asa: „Metal 01, this is Valkyrie 26, in the airspace and at your service, standing by for you to mark the first target”.

Well, am experimentat chestia asta first-hand si senzatia e superba, sa ai la dispozitie doua elicoptere de atac AH-64D Apache cu mitraliere, rachete si tot ce trebuie, care sa faca aproape tot ce le ceri.

Toate orele petrecute in fata calculatorului invatand din jocuri expresii ca „20 mikes ‘till bingo on fuel”, „multiple foot mobiles” sau „send traffic” in sfarsit mi-au fost de folos.
And it’s fuckin’ awesome!

Latest Comments

  1. acsel 17 februarie 2014
    • Mack 17 februarie 2014

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.