Jocuri pentru Google Cardboard

Ma asteptam la o mai mare explozie de aplicatii si jocuri pentru Google Cardboard insa vad ca lumea nu se omoara sa faca foarte multe jocuri si aplicatii de calitate pentru aceasta metoda ieftina de a gusta realitatea virtuala. Ma rog, eu am gasit o metoda sa experimentez cu Battlefield 4, si practic cu aproape orice 3D insa faptul ca nu poti sa controlezi campul vizual cu miscarea capului ci doar din mouse, produce un pic de motion-sickness.

Dupa ce m-am documentat un pic am dat peste niste jocuri care arata bine, insa din pacate, pentru doua dintre ele e nevoie de un controller bluetooth pentru miscare. Cel de-al treilea se poate juca si fara controller insa e nevoie sa stati in picioare si sa va puteti roti pe loc.

SpaceTerrorVR
Grafica nu e de top insa ofera un pic de adrenalina, un joc de aventura pe o planeta necunoscuta.

Shadowgun VR
Arata fenomenal, fiind de fapt o portare in mod VR a jocului Shadowgun. Cel mai frumos care l-am vazut pana acum.

Halls of Fear VR – Demo
Un demo destul de simplu, insa care poate fi incercat si fara controller, are mod autowalk. Practic trebuie sa te plimbi intr-un labirint, pe intuneric si sa culegi cuburi albastre.

Daca sunteti interesati, si de altele, puteti sa verificati cele din lista aflata pe http://vrapplist.de/ Eu inca caut ceva care sa ma prinda bine 

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.