Cum sa obtii arcul Phantom FARA dog-tags-urile din Final Stand

Intr-un articol anterior va explicam cum sa activati Phantom Assignment fara sa stiu nici eu exact ce va aduce. Ei, de cand a aparut DLC-ul Final Stand la Battlefield 4 am aflat ca de fapt acesta deblocheaza un arc cu sageti 馃榾 Numai ca nu este foarte usor de obtinut, pentru ca practic toate tutorialele spun acelasi lucru – completati toate assignment-urile, echipati dog-tag-ul si camuflajele, cautati cel putin o placuta care se gaseste pe una din hartile din Final Stand apoi impreuna cu alti 3 jucatori care au facut acelasi lucru intrati in liftul de pe Hangar 21 de langa obiectul A (modul Conquest Large), coborati cu liftul, bagati codul 1290-429-397648-970 si gata, ar trebui sa va puteti lua arcul.

Cu o mica exceptie. Cautarea de dog-tag-uri pe hartile din Final Stand este aproape imposibila in timpul jocului, eu am incercat si pe servere goale si tot degeaba.

In schimb, se poate insela cel putin una din aceste reguli:

  • Echipati-va inginerul cu聽EOD Bot.
  • Asezati聽EOD Bot聽inafara liftului.
  • Intrati in lift impreuna cu inca 4 jucatori care au deja dog-tag-urile. Cand se inchid usile activati EOD Bot.
  • Asteapta pana se deschide usa, ia arcul.
  • Sari ca un cangur in calduri.

Cei de la DICE sunt constienti de aceasta metoda si nu sunt foarte fericiti ca lumea o foloseste, asa ca ori va repara acest bug, ori va pedepsi cei care au obtinut arcul in acest mod, ori amandoua. Probabil pedeapsa va consta in „confiscarea” arcului.

Leave a Reply

Acest site folose葯te Akismet pentru a reduce spamul. Afl膬 cum sunt procesate datele comentariilor tale.