Cum sa activezi Phantom Assignment, doar pentru Premium!

In Battlefield 4, daca aveti Premium si intrati in Battlelog si dati click pe Assignments, la Gold o sa gasiti pe la urma niste Assignments numite Phantom Prospect, Phantom Trainee si Phantom Initiate pe care nu poti sa le faci pentru ca una din cerinte estePHANTOM-INITIATE sa joci cu Premium o data, iar celelalte nu sunt afisate, ci au doar un semn de intrebare dupa o casuta goala. M-am uitat de mai multe ori peste ele si m-am gandit ca poate e nevoie de un anumit rank ca sa le poti debloca, dar cand am ajuns la rank 100 m-am gandit ca trebuie sa fie altceva la mijloc si m-am pus pe cautat.

Practic, e destul de usor atata timp cat ai parolele, insa parolele s-au obtinut destul de greu, dupa ce-am facut mai multe sapaturi in timp ce incercam sa aflu care e metoda de deblocare:

In hartile de China Rising, se gaseau statuete care aveau numere trecute in Braille. Numerele nu erau mai mari de 26 ceea ce i-a facut pe unii sa se gandeasca ca aceastea sunt de fapt litere. Si chiar asa si este, pentru ca aceste litere, amestecate, sunt de fapt prima parola. Apoi a devenit mai complicat. In modul Domination, pe Lost Islands exista un dulap rosu cu o eticheta pe care scrie kevinsimpson1942. Ei, daca intri pe kevinsimpson1942.com o dai peste o imagine ciudata cu niste zgomote pe fundal. Daca descarci sunetul si-l bagi in Audacity, apoi vizualizezi spectrograma, pe undeva pe la final o sa se vada un cuvant. Ala e primul cuvant din parola. Dupa aia in poza e o sticla pe jos care e scrisa cu markerul numarul 500 care in latina se scrie D. Dupa aia, pe usa legata cu lant de ala de se leaga bicicletele de stalp, aproape de tocul usii, se vede .-. care in alfabetul Morse e R. Apoi avem hartiuta galbena pe care e semnul zodiacal de la scorpion, care daca vrei sa-l scrii undeva folosind fontul Wingdings trebuie sa apesi tasta E. Scara si cu chestia aia orizontala formeaza un A. Tot pe scara se observa un semn, ca litera greceasca Psi, numai ca in alfabetul viking, acel semn e o runa care semnifica M. Iar pentru ultimul cuvant din parola, daca intri pe profilul de Battlefield kevinsimpson1942 o sa vezi ca stema lui e formata din planete, sau „worlds”. Pentru ultima parola, a fost si mai complicat, aveti detaliile aici.

Dar pentru ca o imagine face cat o mie de cuvinte, aveti aici modul de deblocare!
Acestea sunt Assignments.

Intrati in Battlelog la Leaderboards si dati scrool pana jos.

Parolele se gasesc in poza si sunt 1:bumpinthenight 2:epic dream worlds 3:24344241893

Cu placere!

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.