Ce va contine Battlefield 4 Final Stand

Pana astazi, singurele informatii despre al 5-lea si ultimul DLC pentru Battlefield 4 erau doar faptul ca se va numi Final Stand si o portiune din clipul pentru Premium in care se poate observa o jucarie numita MKV.

final_stand_key_art-640x360

Ieri a aparut trailerul pentru Final Stand si din ceea ce se poate observa, o sa avem parte de urmatoarele:

  • Harta numita Operation Whiteout, ceva cu zapada, cu eoliene, intr-un mediu care nu pare neaparat muntos, cat…glaciar, iar putinele cladiri parca arata a avanposturile in care traiesc oamenii din Antarctica. Pe harta asta putem vedea si hoovertanks, tancuri care in loc de senile au niste jeturi care le mentin la o anumita inaltime deasupra solului dar si o chetie paralelipipedica cu multe tevi, pe un tripod si de o dimensiune destul de mare care pare a fi Metal Storm. Daca nu stiti ce e aia, cautati pe Google.
  • Cea de-a doua harta prezentata se numeste Hammerhead, e o zona muntoasa, inzapezita, langa un lac, impadurita cu conifere si traversata de o linie de inalta tensiune. Probabil un peisaj destul de comun in Siberia, unde pe langa cateva casute normale, e si ceva ce pare o fabrica ruseasca, pe care scrie ceva in rusa оружие для роги… care intr-o traducere incompleta ca nu se vad toate literele inseamna „arme de genul” (posibil „arme de distrugere in masa”). Pe aceasta harta vom avea parte si de elicoptere de atac.
  • Harta Giants of Karelia este cea de-a treia, tot o zona muntoasa, insa cu mai multa verdeata, semanand un pic cu Zavod 311, in care vom avea parte de elicoptere de atac si de transport, MBT-uri si IFV-uri, linii de tren si un rau traversat de un pod iar intr-un complex subteran pe o linie de asamblare, se pot observa ceea ce par a fi mechs/walkeri – exoschelete pe doua picioare langa ceea ce semana extrem de mult cu sigla Pan Asian Coalition din Battlefield 2142, alaturi de secheme detaliate de asamblare a lor.
  • Urmatoarea harta numita Hangar 21 este situata pe un versant de munte, fiind parte uscata – parte acoperita de zapada, iar o parte din harta va fi chiar un hangar imens, sapat in munte continand ceea ce pare a fi un avion modern.

assemble hall

Daca ar fi sa ne luam dupa designul hartilor Operation Metro din Battlefield 3 si portata in Battlefield 4 prin DLC-ul Second Assault si cel al Operation Locker, cred ca ne putem astepta la Operation Whiteout la un design liniar, in care tactica conteaza mai putin insa apar cele mai incrancenate inclestari, cel putin in Conquest, mai ales ca developerii au spus ca acest DLC va fi „infantry focused battle”. Pe langa hoovertank, jucatorii vor mai putea gasi pe harti un railgun, o arma care foloseste impulsuri electromagnetice pentru a propulsa proiectilele, un cutit facut din… gheata, Snowmobile, un atasament pentru arme numit TOD care face autospot si nu in ultimul rand, un dispozitiv numit DS-3 care e de fapt un gadget- decoy, care transmite ca si cum ar fi un om in acea locatie.

Leave a Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.